© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2007

Χρώματα εξαίσια της αυγής για μια Καλημέρα







Σήμερα αισθάνομαι τυχερός και πλούσιος, διότι κατάφερα να αιχμαλωτίσω σε μια σειρά φωτογραφικών αποτυπώσεων χρώματα εξαίσια της αυγής απ' το παράθυρό μου. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη, χαρά μικρού παιδιού που αποκτά παιχνίδι!


Καλότυχος εκείνος που μπορεί ν' ανακαλύπτει αυτές τις μικρές χαρές καί χάρες της Ζωής, οι οποίες δεν είναι αυτονόητες για πλείστους όσους απ' τους συνανθρώπους μας, για χίλιους δύο λόγους, που δεν είναι της παρούσης!

Καλότυχος εκείνος που ελπίζει στην Αυγή, την κάθε είδους αυγή, δίχως νάχει επιτρέψει στη Ραστώνη να τον καταβάλει, ρίχνοντάς τον στην τριβή της Φθοράς!

Καλότυχος εκείνος που φυλλομετράει τα χρώματα, εισπράττοντας και ταμιεύοντας τ' αρώματά τους για τις ώρες της Ανέχειας, ώστε να δύναται να τα χρησιμοποιεί ως αντίδοτο "μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, / μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες (...) στων σχέσεων και των συναναστροφών / την καθημερινήν ανοησία", κατά τους εύοσμους στίχους του Κ. Π. Καβάφη!

Καλημέρα!!!

1 σχόλιο:

kiki είπε...

Είδες με πόσο απλά πράγματα μπορεί να νιώσει ο άνθρωπος ευτυχισμένος; Εγώ νιώθω υπέροχα όταν καταφέρνω και αιχμαλωτίζω τέτοιες στιγμές και νιώθω ευγνώμων που ζω και τις βλέπω!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails