© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Για καφεδάκι στη Ναύπακτο [2]








Ξανά στη Ναύπακτο, τη θαλασσοφίλητη! Ωραίες στιγμές, καλοκαιρινές και γόνιμες συναισθηματικά, έστω και αν, σε άλλο επίπεδο, υπάρχουν μύριες όσες δυσκολίες. Γι' αυτό όμως -ευτυχώς- υπάρχουν οι ωραιότητες, σαν τις παραπάνω φωτογραφίες: Για ν' αντισταθμίζουν τα μειονεκτικά και τις παντοειδείς πλεκτάνες του καθημερινού μας βίου!

6 σχόλια:

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Πανέμορφη η Ναύπακτος!!!!!

Εξαιρετικές φωτογραφίες!!!!

Στην 3η..."...στο πιάτο κι' ο μεζές, μαρίδα και τυρί..."
:-)

Κάτι τέτοια μαγαζάκια, που θυμίζουν αλλοτινές εποχές, με συνεπαίρνουν.

Καλή εβδομάδα!

Μετ' ασπασμών τε και εναγκαλισμών

P. Kapodistrias είπε...

@ Κυρά των Γλάρων,

Και τι δεν θα έδινα για ένα καφεδάκι ξανά, εκεί στο λιμάνι του Έπαχτου!!!...

Καλό Καλοκαίρι με υγεία και μπάνια!

Ανώνυμος είπε...

Οι εικόνες σας με οδηγούν σε ζεστές καλοκαιρινές αναμνήσεις... Αυτές οι μικρές ανάπαυλες είναι το αλατοπίπερο της ζωής μας... Αισθάνομαι ότι δεν τις χορταίνουμε ποτέ. Πώς δεν οργίζεται μαζί μας ο θεός με την τόση αχαριστία μας.

Ανώνυμος είπε...

Έχω φωτογραφίες που μοιάζουν πολύ με αυτές, απο πριν τρία χρόνια που είχα βρεθει στη Ναύπακτο, και η μία τουλάχιστον είναι ακριβώς ίδια. Μου θυμήσατε ένα όμορφο Σάββατο που πέρασα εκεί με μπάνιο, βόλτα και καφέ βέβαια, με χρώματα και αρώματα.

P. Kapodistrias είπε...

@ Καρποφόρα Συκή,

Ανάπαυλες και ό,τι στη ζωή!!! Ανάπαυλες πάλι και πάλι!!! Ρουτίνα και άγιος ο Θεός! Φοβού τις εκπλήξεις και δώρα φέρουσας!...

P. Kapodistrias είπε...

@ Αριάδνη Δήμου,

Κράτα τις Αναμνήσεις όσο κοντύτερα, όσο βαθύτερα! Με αυτές εντέλει ζούμε. Οξυγόνο στην ασφυξία των ημερών και των νυκτών μας!!!...

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails