© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Αναδημοσιεύσεις αναρτήσεών μας σε άλλους ιστοχώρους



Μετά από ένα σύντομο ψάξιμο στο Διαδίκτυο προκύπτει, ότι διάφοροι Φίλοι έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιήσει αναρτήσεις μας στους δικούς τους ιστοχώρους, σημειώνοντας -εννοείται- την προέλευση:

*** Στο φόρουμ του ecogreens.gr, ο υπογράφων ως Maltezos αναδημοσιεύει στις 7 Οκτωβρίου 2007, από το οικολογικού ενδιαφέροντος Ιστολόγιό μας Κεφάλαια Θεολογίας του Περιβάλλοντος, ολόκληρη την ανάρτηση με τίτλο Ορθόδοξη Ασκητική και Φυσικό Περιβάλλον. Δείτε την εδώ.
*** Από το παραπάνω Ιστολόγιό μας, στις 5 Ιουνίου 2008, αναδημοσιεύεται η ίδια ανάρτησή μας στο θεολογικού περιεχομένου Ιστολόγιο Ορθόδοξος Κόσμος, με τίτλο Οι ορθόδοξοι άγιοι και προστασία του περιβάλλοντος. Για να μπείτε, κάντε κλικ εδώ.

*** Από το ίδιο παραπάνω Ιστολόγιό μας, ο π. Θεμιστοκλής Στ. Μπάζος, Εφημέριος Ι. Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κοιλάδας Αργολίδας, στο αξιοπρόσεκτο Ιστολόγιό του υπό τον τίτλο Παρεμβάσεις, στις 5 Ιουνίου 2008, αναδημοσιεύει κείμενό μας για την Ημέρα Περιβάλλοντος, βάζοντας τίτλο «Αποδεικνυόμαστε ενάρετοι ή φαύλοι από το αν χρησιμοποιούμε εύλογα ή παράλογα τα πράγματα». Για να το διαβάσετε, πατείστε εδώ.

*** Στο φόρουμ Άθως, όρος άγιον, πολιτεία ανθρώπινη, η καλή φίλη συνιστολόγος Νηφάλια Μέθη αναδημοσιεύει στις 5 Ιουνίου 2008 το ποίημα Aurora Borealis, υπό τον σχολιαστικό τίτλο Όταν η φύση εμπνέει μουσική. Δείτε το εδώ.

*** Στο ενδιαφέρον Ιστολόγιο Ηλιοτρόπιο, από τη γειτονική Ηλεία, αναδημοσιεύονται στις 18 Ιουνίου 2008 αποσπάσματα της ανάρτησής μας για τον Δημήτρη Λιαντίνη. Χρησιμοποιείται μάλιστα ως τίτλος μια φράση από το ίδιο το κείμενο: Ο αυλητής του Σεισμού και του Χάους. Για να λάβετε γνώση, κάντε κλικ εδώ.

*** Χθες, η φίλη blogger Φλώρα, στ' ολάνθιστο Ιστολόγιο της Στου Ονείρου τα μπαλκόνια, αναδημοσίευσε ένα ποίημά μας το Αρτύματα καλοκαιριού, το οποίο μάλιστα επένδυσε με υπέροχες ελληνοπρεπέστατες φωτογραφίες, προσδίδοντας στους στίχους μιαν έκτακτη διάσταση. Μπορείτε να δείτε τη σχετική ανάρτηση εδώ.

Ευχαριστούμε από καρδίας όλους τους παραπάνω φίλους για την τιμή και την προτίμηση! Να είναι γεροί και δημιουργικοί!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι σταθερος αναγνωστης του ιστολογιου σου εδω και καμποσο διαστημα και χωρις καμια διαθεση κολακειας, θελω να σου πω οτι το βρισκω ως ενα απο τα πιο σοβαρα, με ισορροπια αναμεσα στην προσφορα χωρου για την ευθυμη και την σοβαρη υποκειμενικη αναφορα στα τεκταινομενα του τοπου μας και οχι μονο.

P. Kapodistrias είπε...

@ Αγαπητέ κ. Καλογερόπουλε,

Έλαβα και είδα! Συγχαρητήρια! Ήδη ετοίμασα μιαν επόμενη ανάρτηση, στην οποία παρουσιάζεται η αξιοπρόσεκτη ιντερνετική προσπάθειά σου για γνωριμία με τις ουσιαστικές ομορφιές του νησιού μας.
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια κι εύχομαι καλή συνέχεια!

Flora είπε...

Συμφωνώ με τον κ. Καλογερόπουλο!!!
Θεωρώ ότι το ιστολόγιό σας είναι μία όαση στην χοάνη της μπλογκόσφαιρας...
Για τούτο και σας ευχαριστώ!
Α... και οι επισκέπτες εδώ είναι αξιόλογοι.
Ωραίος τόπος για συζήτηση...

P. Kapodistrias είπε...

@ Φλώρα ευχαριστώ!

Μακάρι να μπορώ, μες από το Ιστολόγιο ετούτο (και τ' άλλα μας), να προσφέρω αυτή την αναψυχή, που λες!

Όσο για τους επισκέπτες μας, συμφωνώ κι ευχαριστώ! Είσθε ΟΛΟΙ αξιολογότατοι. Έχω αποκτήσει πολύ καλούς φίλους!

Πάντα να μάς έρχεσαι!

GREG είπε...

Eυχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, υπέροχα και αξιόλογα πράγματα απαρτίζουν το ιστιολόγιο σας,συνεχίστε έτσι,μπράβο.

φιλικά,απο τον Ορθόδοξο Κόσμο

P. Kapodistrias είπε...

@ Greg,

Κι εγώ ευχαριστώ! Κι εσείς να έχετε Χάρη Θεού και ουράνια Χαρά!

Καλή Κυριακή!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails