© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

25 δευτερόλεπτα βλακείας: To beaa... feta or moou... feta?


Μού έστειλαν το βιντεάκι αυτό με e-mail και δεν πίστευα στα μάτια και στ' αυτιά μου!!! Πρόκειται για το νέο διαφημιστικό σποτάκι για το τυρί φέτα της φτωχοΕλλαδίτσας μας στο εξωτερικό και μάλιστα μες από το CNN International.

Ποιος ηλίθιος νους εποίησε (και) αυτό το μνημείο τραγελαφικότητας; Ποιος σκέφτηκε να συνθέσει αυτό το "προ-μετα-μοντέρνο" έργο τέχνης της διαφήμισης, συμπλέκοντας Καρτούνς - Κύκλωπα - Ζορμπά; Ποιος επένδυσε μουσικά, τόσο κιτσάτα, αυτά τα 25 δευτερόλεπτα βλακείας; Και κυρίως: Ποιος τα πληρώνει όλα τούτα; Μήπως... Αν υποψιαστώ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αποθέωση του κιτς!!!! Εγώ θεώρησα αυτονόητο οτι πρόκειται για προσπάθεια δυσφήμησης ~ αρνητική διαφήμηση απο εμπορικούς αντιπάλους και φανατικά ανθέλληνες.. Δεν φαντάστηκα οτι μπορεί κάποιος να ..."υποστηρίζει" έτσι!!!

Coco είπε...

Πήζουμε στη βλακεία

Δέσποινα είπε...

Τραγικό!

mareld είπε...

Τι κακογουστιά ..!!!

Η χώρα της Αισθητικής πως επιτρέπει..τόση ασχήμια;

Να μου είσαι καλά φίλε μου!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails