© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Δώρο φωτογραφίες από τη Συρία













Η blogger Δέσποινα μόλις επέστρεψε από ένα δεκαήμερο στη Συρία. Τι καλή τύχη! Μάς έφερε μάλιστα καλούδια κάμποσα. Κυρίως, πολλές εκατοντάδες φωτογραφίες, από τις οποίες μάς χάρισε όλες τις παραπάνω. Τι απεικονίζουν; Μάς εξηγεί η ίδια:
Διασχίζοντας την πόλη της Δαμασκού (φωτό 1η), στο αίθριο του κεντρικού τζαμιού της πόλης (φωτό 2η), στην αγορά της πόλης (φωτό 3η), άποψη της μικρής πόλης και του μοναστηριού της Σεϊντνάγια (φωτό 4η), στην κωμόπολη Μααλούλα (φωτό 5η), στον Άγιο Γεώργιο, έξω απ' την πόλη Χομς (φωτό 6η), μια καμήλα περιμένει τους επόμενους αναβάτες της (φωτό 7η), νύχτα σ' ένα στενοσόκακο στο Χαλέπι (φωτό 8η) και σκηνές από την Ακρόπολη του Χαλεπιού (φωτό 9η-12η).

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλω ν ανέβω σ αυτή την καμήλα...Αλλά δεν ρωτήσαμε την καμήλα...Πολύ όμορφες φωτογραφίες.Ειδικά η τελευταία μου άρεσε ιδιαίτερα. Να είναι καλά η ταξιδιώτισσα και να ταξιδεύει...

P. Kapodistrias είπε...

@ Φίλη Αριάδνη,

Στην καμήλα, λοιπόν!!! Όχι, δεν θα πάρω από αυτό... Η Δέσποινα όμως το έπραξε. Υπάρχει και σχετικό οπτικοακουστικό υλικό, μη δημοσιεύσιμο, εννοείται! Χα, χα!

Ανώνυμος είπε...

Ζω επικίνδυνα!!! Και όμως θα ήθελα να δω πως είναι εκει πάνω..!

P. Kapodistrias είπε...

@ Αριάδνη φίλ,

Προσοχή στο ζην επικινδύνως... Διότι δεν ξέρουμε πού μπορεί να καταλήξουμε. Ή στο ολυμπιακό (ας πούμε) βάθρο ή στο βάραθρο του συντριμμού... Εύχομαι κι ελπίζω για το πρώτο και για όλους μας!

Καλό σου απόγευμα!

Ανώνυμος είπε...

Μου βγάλατε ένα αναστεναγμό...! Βαθύ σαν ένα πηγάδι... Πήγα να γελάσω με τον εαυτό μου στην καμήλα, ακριβως για να μη κλάψω...! Ο αυτοσαρκασμός είναι ένα φάρμακο... Κατα βάθος τί θέλει ο άνθρωπος? Τί ονειρεύεται? Μια απλή ήρεμη ζωή. Και ξαφνικά του προκύπτει μια ...καμήλα και κινδυνεύει να πέσει και να γκρεμοτσακιστεί... Κάτι μου λέει όμως οτι ένα Χέρι θα με σώσει. Απο τον εαυτό μου.

P. Kapodistrias είπε...

@ Αριάδνη Δήμου,

Ψηφίζω Αυτοσαρκασμό!... Είναι μια πρώτη κατάκτηση προς την ταπείνωση.

Όλοι ελπίζουμε σ' ένα Χέρι κατά τη φρικώδη στιγμή της κάθετης πτώσης!... Μακάρι να βρεθεί!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails