© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στη Ζάκυνθο μες από το intv.gr

Οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του σύγχρονου (και απαιτητικού) πολίτη! Οι δε δυνατότητες του internet, εάν σωστά χρησιμοποιηθούν, μπορούν πράγματι να κάμουν τον κόσμο μια γειτονιά!

Το intv.gr είναι ένα νέο site - διαδικτυακή τηλεόραση (internet tv), το οποίο στοχεύει στο να μεταδίδει διάφορα πολιτιστικά, κοινωνικά, θρησκευτικά και άλλα ποικίλης ύλης θέματα, όπως π.χ. παρουσίαση βιβλίων, ειδικά ντοκιμαντέρ, εκθέσεις ζωγραφικής.
Σκοπός του intv.gr είναι να προσφέρει στον χρήστη του internet σε όλο τον κόσμο -όπου υπάρχουν Έλληνες- την δυνατότητα να βλέπει όποτε το θελήσει γεγονότα, τα οποία δεν θα μπορούσε να δει σε άλλο μέσο και μάλιστα ολοκληρωμένα και όχι αποσπασματικά.

Ο δημιουργός του intv.gr Γιώργος Αρβανίτης, από την Πάτρα, βρέθηκε αυτές τις μέρες κοντά μας, κατά την επίσημη επίσκεψη στη Ζάκυνθο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄. Κατέγραψε με ιδιαίτερο μεράκι και γνώση την υποδοχή και Δοξολογία στον Ναό του Πολιούχου της νήσου Αγίου Διονυσίου κι έπειτα έλαβε αποκλειστικές δηλώσεις τόσο από τον Αρχιεπίσκοπο, όσο και από τον Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Χρυσόστομο Β΄.
Αξίζει να τα δείτε όλ' αυτά, κάνοντας κλικ στην παραπάνω φωτογραφία. Από εκεί μπορείτε ύστερα να περιηγηθείτε στον νέο απλόχωρο κόσμο, τον οποίο δημιουργεί ολοένα ο φίλος Γιώργος Αρβανίτης μες από την διαδικτυακή τηλεόραση που ίδρυσε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
intv.gr
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΥΓ. Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ
intv@intv.gr

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Είδα αρκετό μέρος, μέχρι που με διέκοψαν..κουδουνίσματα..(ποτέ δεν σ αφήνουν ν απολαύσεις κάτι..)
Σαν να ήμουν εκεί. Θα το δώ ξανά, όλο.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails