© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Η Συναυλία στον περικαλλή ναό της Φανερωμένης Ζακύνθου στο intv.gr


Σε προηγούμενη ανάρτησή μας αναφερθήκαμε στην προσπάθεια του Πατρινού φίλου Γιώργου Αρβανίτη για την δημιουργία μιάς ιντερνετικής τηλεόρασης, το intv.gr.
Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄ στο νησί μας κάλυψε τις κυριότερες στιγμές και ήδη τις δημοσιοποιεί απ' τον φιλόξενο ιστότοπό του.
Μια από αυτές τις καλές στιγμές ήταν η Συναυλία της Χορωδίας "Η Φανερωμένη", προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου στον ιστορικό και περίοπτο Ναό της Φανερωμένης πόλεως Ζακύνθου, υπό την διεύθυνση του Μουσικού κ. Κωνσταντίνου Μεϊντάνη.
Κάνοντας κλικ στην παραπάνω αναμνηστική φωτό από την επιτυχημένη εκείνη εκδήλωση, μπορείτε να μπείτε κατευθείαν στο intv.gr και να χαρείτε κι εσείς, παρακολουθώντας τη Συναυλία.
[Φωτογραφία: Παν. Ανδριόπουλος]

1 σχόλιο:

Nefelli είπε...

Αγαπητέ μου Π.Κ.
σ' ευχαριστούμε για την ενημερώση, για όλα τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν στο νησί μας.

Η σκέψη μου είναι πιο συχνά κοντά σας, απ' ότι η διαδικτυακή μου παρουσία.

Καλές γιορτές εύχομαι, με υγεία και ευημερία.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails