© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Έγινε η απονομή των πτυχίων των πρώτων αποφοίτων του Τμήματος Οικολογίας και Περιβάλλοντος ΑΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Παραρτήματος Ζακύνθου)











Χαμογελαστά δάκρυα σήμερα στην Πλατεία Κάλβου, στη Ζάκυνθο! Μέσα σε κλίμα χαράς διάχυτης και δικαιολογημένης ευχαρίστησης πραγματοποιήθηκε λίγο πριν το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο του ΑΤΕΙ Ζακύνθου η απονομή των πτυχίων των πρώτων αποφοίτων του Τμήματος Οικολογίας και Περιβάλλοντος ΑΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Τα πτυχία τους έλαβαν 12 νέοι επιστήμονες από διάφορα μέρη της πατρίδας μας. Στην επίσημη τελετή, εκτός από τους γονείς των φοιτητών, τους ίδιους τους φοιτητές, τους Καθηγητές, τους Διδάσκοντες και τον Προϊστάμενο του Τμήματος κ. Αριστοτέλη Μαρτίνη, τον εκπρόσωπο της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος, παρέστησαν σύσσωμες οι Αρχές της Ζακύνθου, με επικεφαλής τον Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, προς τον οποίον άπαντες οι ομιλητές εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την καθοριστικής σημασίας ηθική και οικονομική στήριξη κατ' αυτή την πρώτη εξαετία ζωής ενός Τεχνολογικού Ιδρύματος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο νησί των Ποιητών.
Από την συγκινητική εκδήλωση είναι όλες οι παραπάνω φωτογραφίες, αλλά και το μικρό βιντεάκι της στιγμής της Ορκωμοσίας.
Από βάθους ψυχής ευχηθήκαμε στους παλαιούς φοιτητές μας και τώρα νέους πτυχιούχους να έχουν πάντα υψηλές πτήσεις, με υγεία και καθαρό νου!
π. Π.Κ.
*** Και άλλες φωτογραφίες από τη σημερινή Τελετή, μπορείτε να δείτε στον ιστότοπό μας NaturaZante, το Α' μέρος εδώ και το Β΄ μέρος εδώ.

6 σχόλια:

Anastasios είπε...

Καλή σταδιοδρομία στα νέα αυτά παιδιά. Αξίζουν των ευχών και της προσοχής μας. Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ θα βρίσκεσαι πάντα δίπλα τους, είτε φυσικά είτε πνευματικά.

Olga είπε...

Πραγματικά συγκινητικές, στιγμές!

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Καλή εξέλιξη να έχουν αυτά τα νέα παιδιά, και να μη τσαλακωθούν τα όνειρά τους απο τον κόσμο που φτιάξαμε εμείς γύρω τους.
Να διατηρήσουν την ορμή και τη φρεσκάδα της γνησιότητας.

Daniel είπε...

αξίζουν συγχαρητήρια σέ αυτούς τους νέους επιστήμονες σε ένα τομέα πρωτοποριακό θα έλεγα αλλά τόσο αναγκαίο! καλή σταδιοδρομία να έχουν και, συνυπογράφω της Αριάδνης την ευχή να δοθούν οι απαραίτητες ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά χωρίς να τους ψαλιδίσουμε τα φτερά τους.
δ.μ.τ.

kiki είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά!

panagiotisandriopoulos είπε...

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους αγαπητέ Π.Κ.
Σ' όσους έστησαν το ΤΕΙ Οικολογίας, σ' αυτούς που βοήθησαν να λειτουργήσει και ν' αναπτυχθεί (με πρώτο τον Μητροπολίτη Ζακύνθου Χρυσόστομο), στους διδάσκοντες (εν οις και υμείς Π.Κ.) στους πρώτους πτυχιούχους και τους νυν φοιτητές.
Στη Ζάκυνθο ταιριάζει και αξίζει ένα τέτοιο τμήμα.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails