© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Δυο ανοιξιάτικα τραγούδια από τη "Μαθητική Μαντολινάτα και Χορωδία Ζακύνθου"

Η "Μαθητική Μαντολινάτα και Χορωδία Ζακύνθου" αποτελεί μια παρήγορη πραγματικότητα στην αναβροχιά του σύγχρονου Πολιτισμού στο νησί του Σολωμού, του Κάλβου και του Φώσκολου.
Στις 21 Μαρτίου, με το έμπα της Άνοιξης, έδωσαν Συναυλία, την οποία μάλιστα σάς είχαμε προτείνει, με μαέστρο τον Καθηγητή Μουσικής Αντώνη Κλάδη, ο οποίος αθόρυβα πασχίζει το κατά δύναμιν στον ευαίσθητο αυτόν χώρο!
Από εκείνη την εκδήλωση παρουσιάζουμε απόψε δυο χαρούμενα στιγμιότυπα, έτσι για να μάς φτιάξουν την διάθεση!

4 σχόλια:

Ενορία Αγίου Ελευθερίου Κέρκυρας είπε...

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κ. Κλάδη. Πραγματική άνοιξη, ευχόμαστε να φέρει καρπούς πολλούς.

Καραβάκι είπε...

Yπέροχα ακούσματα!Μικρή σαν ήμουν έζησα στη Ζάκυνθο κάποια καλοκαίρια.Τραγουδούσαμε θυμάμαι μια υπέροχη καντάδα που ποτέ δεν ξεχνώ..."Θα πάρω την παραπαπάμ κιθάρα μου παραπαπάμ,χαρά μου και λαχτάρα μου,και με χαρούμενο σκοπό ένα τραγούδι θα σας πω...Ζακύνθο πόσο σ' αγαπώ...."Τι μου θύμισες!Να είσαι καλά!

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Και τη δική μας διάθεση έφτιαξαν. Συγχαρητήρια σε παιδιά και δάσκαλο.
( Αναβροχιά πολιτισμού, Π.Κ, αλλά, αν συνεχιστούν αυτές οι αναρτήσεις, όλο και λιγότερο πιστευτός θα γίνεσαι :-) )

Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ είπε...

Ήμουν παρών σε αυτή την πραγματικά όμορφη εκδήλωση.Συγχαρητήρια στον μαέστρο(ΔΑΣΚΑΛΟ) Αντώνη Κλάδη και σε όλα τα παιδιά.Τελικά νομίζω υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails