© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Το σήμα του βTV, της διαδικτυακής μας Τηλεόρασης


Όπως ήδη ασφαλώς όλοι οι Φίλοι μας γνωρίζετε, μέσω των πολυειδών δυνατοτήτων, που μάς παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία, έχουμε δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό μια διαδικτυακή τηλεόραση, το βTV, ως τηλεοπτική έκφραση των ιστοχώρων μας. Αν δεν έχετε ακόμη δει το κανάλι μας, κάντε κλικ εδώ. Υπάρχουν ενότητες Ποίησης, Μουσικής, Παράδοσης, Καθημερινότητας, Θεολογίας και άλλες, οι οποίες λειτουργούν on air και on demand.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε παραπάνω τ' ολόφρεσκο σήμα του βTV, το οποίο δημιούργησε καθ' όλα ο σκηνοθέτης π. Νικόδημος Καβαρνός, τον οποίον ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύ ευγενική προσφορά του στην προσπάθεια των ιστοχώρων μας!

4 σχόλια:

panagiotisandriopoulos είπε...

Σύντομο και με δύναμη το σήμα του βTV αγαπητέ Π.Κ.
Μπράβο στον π. Νικόδημο και σε σένα για την καθημερινή εξέλιξη των ιστοχώρων σου, γεγονός που μας αποδεικνύει ότι η τεχνολογία μπορεί να είναι ευλογία, δηλ. στην υπηρεσία της ποιότητας και της προσφοράς.

Καλή Πεντηκοστή!

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Υποκλίνομαι στην εξέλιξη! Επιστημονική φαντασία για μένα. Συνυπογράφω το παραπάνω σχόλιο.
Καλημέρα, Π.Κ

H.Constantinos είπε...

Ωραίο το σήμα!

Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ π.ΝΙΚΟΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails