© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Το περιοδικό "συλλογές" για την Άρια Κομιανού

Η Έκθεση Χαρακτικών της Άριας Κομιανού συνεχίζει να δέχεται φιλότεχνους Γάλλους στην πόλη Lunel της Γαλλίας και ήδη λάβαμε το πολύ φιλικό μας νέο τεύχος του περιοδικού συλλογές, που αφορά στην Καλλιτέχνιδά μας και την εν λόγω Έκθεση.
Είναι το 289ο τεύχος του περιοδικού "για συλλέκτες και φιλότεχνους", το οποίο ιδρύθηκε πριν από 27 χρόνια, εκδίδεται και διευθύνεται μέχρι σήμερα από έναν καλό προσωπικό μας φίλο, τον Αργύρη Βουρνά.
Ο Αργύρης, ο οποίος εκτιμά και προβάλλει πάντα το Ωραίο στην Τέχνη, θεώρησε ότι, ευκαιρίας δοθείσης, χρειαζόταν για μιαν ακόμη φορά ν' ασχοληθεί με την κοινή μας φίλη, την Κομιανού. Το εξώφυλλο λοιπόν κοσμείται από χαρακτικά πορτρέτα προσωπικοτήτων δια χειρός Κομιανού, ενώ στο εσωτερικό παρουσιάζεται το τι και το πώς της έκθεσης στη Lunel.

4 σχόλια:

Κατερίνα Μαριάτου είπε...

Λοιπόν,ο Αργύρης είναι ο κοινός μας κρίκος; Ανεξαρτήτως του δεσμού αίματος που με συνδέει μαζί του, θεωρώ τη δουλειά του και το περιοδικό από τις ποιοτικότερες στην Ελλάδα αυτά τα χρόνια. Καλημέρες!

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Τι περισσότερο μπορούμε να ξέρουμε για τις συλλογές, Π.Κ; Πού μπορούμε να το βρίσκουμε; Να μεταφέρεις εκτίμηση στο φίλο.

Επίσης: Τα χαρακτικά αυτά πορτρέτα περιλαμβάνονται σε κάποια έκδοση; Ξέρεις;

( Πάλι τα ίδια: Έλειψα 2 μέρες από το μπλογκ και να οι μαντολινάτες, να οι - άγνωστες σε μένα - ταινίες των λογοτεχνών, να η Κέρκυρα, η Άρια! Είναι σα να ξεχνάω να πάρω το φάρμακό μου και να με "τιμωρείς" με αυξημένη δόση! Ευπρόσδεκτη, πάντως! )

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Εκεί ακριβώς έχει θέση και το δικό σας πορτραίτο!

Δέσποινα είπε...

Συγχαρητήρια στον εκδότη γι' αυτήν την έκδοση που προσφέρει στον πολιτισμό!

Όσον αφορά την έκθεση της κ. Κομιανού, είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί το γαλλικό κοινό την έχει αγκαλιάσει και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails