© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Une Grecque à Lunel... Aria Komianou

Ως γνωστόν πραγματοποιείται αυτές τις μέρες, από 6 έως 28 Ιουνίου 2009, στην πόλη Lunel της Νότιας Γαλλίας, Έκθεση Χαρακτικών Έργων της πολυσέβαστης Φίλης μας Άριας Κομιανού. Γι' αυτή την έκθεση έχουμε κάμει ειδικές αναρτήσεις στη σχετική με την εξαίρετη αυτήν Καλλιτέχνιδα ενότητά μας, εδώ.
Ο σκοπός της σημερινής ανάρτησης είναι να παρουσιάσουμε την αφίσα της Έκθεσης, την οποία μόλις αλιεύσαμε από γαλλικές ιστοσελίδες. Μ' ένα κλικ πάνω της μεγεθύνεται αρκετά.

Να σημειώσουμε, ότι η ίδια η Καλλιτέχνιδα ταξίδεψε στη Lunel για τα εγκαίνια της Έκθεσης.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Υπέροχα τα έργα της κ. Κομιανού!

Την ευχαριστούμε και σας ευχαριστούμε!

monoprint είπε...

Πολύ ωραία εικονική έκθεση με τη δουλειά της κυρίας Κομιανού, που με τις απλές φόρμες και το δυνατό σχέδιο, μας καθηλώνει.

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Κάθε Έργο της κ Κομιανού αιχμαλωτίζει το μάτι, και σ "αναγκάζει" να το μελετήσεις με τη σκέψη πρώτα και με το συναίσθημα μετά, ή και αντίστροφα, αφού απευθύνεται και στα δύο κέντρα της ψυχής..
Είναι υπέροχα τα Έργα της.

Αυτές οι Ειδήσεις, δεν θάπρεπε ν ακούγονται στις ειδήσεις των καναλιών;
Δεν περιμένω απάντηση βέβαια..

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails