© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Οι Έλληνες της Αυστραλίας για ζωτικά θέματα της σύγχρονης κοινωνικής ζωής

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Λογοτεχνών-Συγγραφέων Αυστραλίας, σε συνεργασία με τον Ελληνο-Αυστραλιανό Πολιτιστικό Σύνδεσμο Μελβούρνης και τον Παναρκαδικό Σύνδεσμο Μελβούρνης και Βικτόριας μάς προσκαλούν σε δημόσια διάλεξη, την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Παναρκαδικού Συνδέσμου (570 Victoria Street, N. Melbourne, 2ος όροφος), με θέματα:

Πρόσφυγες- Ανταλλαγή Πληθυσμών,

Μετανάστευση
.


Τα φλέγοντα παραπάνω θέματα θα διαπραγματευτούν με ομιλίες τους οι κ.κ. Χρήστος Φίφης και Διονυσία Μούσουρα-Τσουκαλά (φίλη συγγραφέας και συνεργάτις των ιστοτόπων μας).
Συντονιστής εκδήλωσης ο κ. Θύμιος Χαραλαμπόπουλος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ θα προσφερθούν τσάι / καφές κι εδέσματα.

Πολύ ενδιαφέροντα ακούγονται όλα τα παραπάνω. Λέω, να "πεταχτούμε" ως εκεί, ώστε ν' απολαύσουμε τους άξιους ομιλητές και τα... εδέσματα που θα προσφέρουν! Αγαπητή μας Διονυσία, παρακαλούμε, κράτα ορισμένες θέσεις για τους αναγνώστες των ιστοτόπων μας!!! Ερχόμαστε!!!

2 σχόλια:

Daniel είπε...

Αγαπητέ μου πάτερ Παναγιώτη,
ναι, οι θέσεις θα είναι κρατημένες, θα είσαστε εκεί, όλοι εσείς οι αγαπημένοι συμπατριώτες και φίλοι, θα είστε παρόντες, στη σκέψη και την καρδιά μου, τόσο, που, υπόσχομαι,να σας απευθύνω ιδιαίτερο χαιρετισμό.
χαιρετίσματα πολλά καια γάπη σε όλους,
δ.μ.τ.

P. Kapodistrias είπε...

@ Φιλτάτη Διονυσία,

Με συγκινείς πολύ! Νοερά θα είμαστε εκεί!

Ελπίζω να μάς στείλεις ένα μικρό βιντεάκι από την ομιλία σου μέχρι 3 ή 4 το πολύ λεπτά, για να το αναρτήσουμε, μαζί με την ομιλία που θα εκφωνήσεις.

Καλήν επιτυχία!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails