© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Μουσική Vs Εκλογές

Πήξαμε ήδη στην εκλογολογία... Μάς είχε λείψει δυο χρόνια και είχαμε αναπτύξει ένα κάποιο σύνδρομο στέρησης... Εε, λοιπόν, μπήκαμε για τα καλά!!!...

Εμείς αντιστεκόμαστε με μουσική, έτσι για ν' ανασάνουμε από τις αναθυμιάσεις των εκλογομαγειρεμάτων. Σε αυτό μάς βοηθά ο φίλος του πολυπεριοδικού μας Μουσικός Αντώνης Κλάδης, ο οποίος μάς απέστειλε τρία μουσικά βιντεάκια, στα οποία πρωταγωνιστεί ως μαέστρος.

Χαρείτε νότες και ποιητικό λόγο Μ. Χατζηδάκι και Α. Σολομού, Δ. Λάγιου και Ο. Ελύτη, Θ. Μικρούτσικου και Ν. Καββαδία από τη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου και του 1ου Λυκείου Ζακύνθου και από τους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες του 2008, στον Πύργο της Ηλείας, όπου τα παιδιά μας πρώτευσαν:

4 σχόλια:

Roadartist είπε...

Ναι στην μουσική!!!

ΕκλοΝΟΟΟΟΟΟΟ ;)

Artanis είπε...

Μουσική, χιλιές φορές!!!
καλησπέρα και να έιστε καλά αγαπητέ Π.Κ...

P. Kapodistrias είπε...

@ Roadartist,

Yes, Music for ever!!!!!!

P. Kapodistrias είπε...

@ Artanis,

I hate Εκλογές....

Καλό ξημέρωμα και σ' εσένα και στον Ίωνα και στα παιδιά!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails