© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Ζωγραφικά έργα Παιδικής Τέχνης κοσμούν το νέο Δημαρχείο του Μπανάτου

Σήμερα, πολύ νωρίς το πρωί, είχαμε την ευκαιρία να έχουμε μια "πριβέ" ξενάγηση στο νέο Δημαρχείο μας, εδώ στο Μπανάτο - έδρα του Δήμου Αρκαδίων Ζακύνθου. Ξεναγός μας ο φιλοπρόοδος Δήμαρχος κ. Στέλιος Μποζίκης, ο οποίος δικαιολογημένα αισθάνεται υπερήφανος για την επίτευξη ενός τέτοιου μεγάλου έργου. Σημειωτέον, ότι αύριο το πρωί θα εγκαινιασθεί το Μέγαρο αυτό (κόσμημα για την περιοχή μας) με την παρουσία των Προκαθημένων της Ορθοδοξίας, οι οποίοι -ως γνωστόν- παρεπιδημούν, στο νησί και στον Δήμο μας.

Εκείνο πάντως που μάς κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον είναι, ότι το Δημαρχείο διακοσμήθηκε με έργα κορυφαίας Τέχνης, εννοώ Παιδικής Τέχνης και τούτο -κατά την προσωπική μας εκτίμηση- είναι θαυμαστό ως κίνηση, αλλά και ως αποτέλεσμα, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς παρακάτω. Οι λιλιπούτειοι ζωγράφοι είναι τα παιδιά του Ολοήμερου Πειραματικού Σχολείου "Παναγιώτης Χιώτης", που εδρεύει στο Μπανάτο. Τα έργα παρήχθησαν μάλιστα μετά από διαγωνισμό, τον οποίον προκήρυξε ο Δήμος ειδικά γι' αυτό τον σκοπό.
Εύγε στα παιδιά και στην Δημοτική Αρχή για την έμπνευση και το υπέροχο αποτέλεσμα!!! Θαυμάστε κι εσείς:
















3 σχόλια:

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Πολύ έξυπνο-για όποιον είχε την ιδέα να σκεφθεί τους μικρούς ζωγράφους.
Τα παιδιά είναι ό,τι καλύτερο έχουμε!

Με γειά το νέο σας Δημαρχείο.

kiki είπε...

Πολύ καλή η ιδέα να ζωγραφίσουν τα παιδιά! Τι καλύτερο και γεμάτο ζωντάνια από έργα παιδιών; Με γειά το νέο Δημαρχείο! Πολύ θα ήθελα να το δω κι από κοντά!

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Ο καλύτερος τρόπος να θυμηθείτε την εισβολή των τανκς στο Πολυτεχνείο! Με την εισβολή της παιδικής τέχνης στο Δημαρχείο! Αν ήταν όλα τα εγκαίνια έτσι, μάλλον θα πήγαινα συχνότερα. Καλές ιδέες στο δήμαρχο και στους δημότες:-)

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails