© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

170 χρόνια "Λέσχη ο Ζάκυνθος"

Το Σωματείο "Λέσχη ο Ζάκυνθος", στο πλαίσιο του εορτασμού των 170 χρόνων από την ίδρυσή του, μάς καλεί στην επετειακή εκδήλωση που διοργανώνει, αύριο Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 7 το βράδυ, στον ισόγειο χώρο του Σωματείου.


Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

* Χαιρετισμό του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Αγαλιανού,

* Ομιλία του Διδάκτορα Φυσικής και μέλους του Δ.Σ. κ. Γιάννη Κοπανά, με θέμα: "Τα 170 χρόνια, η καταστροφή του 1953 και η Λέσχη ο Ζάκυνθος" και

* Ομιλία του συγγραφέα, ποιητή και υπεύθυνου πολιτιστικών θεμάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Διονύση Φλεμοτόμου, με θέμα: "Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις".

Πρέπει όλοι να παρευρεθούμε, ώστε και με την παρουσία μας να τονώσουμε την καλή προσπάθεια των Φίλων μας για ποιότητα στον νεοζακυνθινό Πολιτισμό.
[Στη φωτό το προσεισμικό Μέγαρο της "Λέσχης ο Ζάκυνθος", λεπτομέρεια από μεγαλύτερη φωτογραφία της ημέρας της κηδείας του Μητροπολίτου (πάλαι ποτέ Αρχιεπισκόπου) Ζακύνθου Διονυσίου Γ΄ Πλαίσα (15.12.1933). Πρωτοδημοσιεύτηκε στο βιβλίο: Πρωτοπρεσβυτέρου Παναγιώτη Καποδίστρια, Ζακυνθινοί Επίσκοποι στον Κόσμο, εκδ. Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου, Ζάκυνθος 2004, σ. 69.]

1 σχόλιο:

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Απλοϊκή ερώτηση: γιατί ο Ζάκυνθος και όχι η Ζάκυνθος; Ποιά είναι η ιστορία;
Μ αρέσουν οι σύλλογοι που δεν αφήνουν την παράδοση να ξεχαστεί, ούτε την τοπική ιστορία.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails