© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

"3 γυναίκες εκθέτουν..." και εκτίθενται!

Μετά πολλής χαράς ανακοινώνουμε από το πολυπεριοδικό μας (το οποίο -ως γνωστόν- σέβεται και υπεραγαπά τα Εικαστικά κι εν γένει την Τέχνη), ότι το ερχόμενο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009, στις 8.30 το βράδυ, στο Ξενοδοχείο Παλατίνο στη Ζάκυνθο, «3 γυναίκες εκθέτουν…» και ως εκ τούτου... εκτίθενται με την δουλειά τους ενώπιόν μας!!!
Εξηγούμαστε: Η Ελένη Γούναρη, η Θάλεια Ξένου-Ξενάκη και η Μίκα Συμβουλίδου εκθέτουν το εικαστικό τους έργο. Απόφοιτες και οι τρεις της Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, ζουν τα καλότυχα και τα όσα λυπηρά στο νησί της Ζακύνθου, όπου κι εργάζονται στη Δευτεροθμια Εκπαίδευση και στο ΤΕΙ Ζακύνθου, συμβάλλοντας καθ' όσον τους αναλογεί στην πολιτιστική ζωή του τόπου με το δημιουργικό και αξιοπρόσεκτο έργο τους.
Έχοντας εκθέσει στην Αθήνα, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, παρά το νυκτικό αγκάθι της έλλειψης Πολιτιστικού Χώρου και Αίθουσας Τέχνης στη Ζάκυνθο, επιμένουν να δημιουργούν και να εκθέτουν και στο νησί μας, συνεισφέροντας ανοιξιάτικα στο θολό τοπίο του τόπου και του χρόνου μας.
Για τους ενδιαφερόμενους, η Έκθεση θα έχει διάρκεια από 19 Δεκεμβρίου έως και την ημέρα των Χριστουγέννων, θα λειτουργεί μάλιστα όλες τις μέρες από τις 6 έως τις 10 το βράδυ.

2 σχόλια:

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Καλή επιτυχία και στις τρείς Κυρίες.
Μακάρι να βλέπαμε και την έκθεση..
Έχω μείνει σ αυτό το ξενοδοχείο, και μπορώ να φανταστώ νοερά..
Καλή σας μέρα

Artanis είπε...

Καλή επιτυχία στις καλλιτέχνιδες...
Καλημέρα και καλή βδομάδα...

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails