© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΑμεΑ χρώματα και συναισθήσεις

Ανδρίκα Κάρδαρη



Ειρήνη Ραυτοπούλου


Νέλλη Βυθούλκα


Εν Ζακύνθω απόψε, στην εκδήλωση του δραστηριότατου Σωματείου ΑμΕΑ Ζακύνθου "Οι Ποπολάροι", όπως σάς είχαμε αναγγείλει. Δυο γαλλικές ταινίες ντοκιμαντέρ από το 30 Διεθνές Φεστιβάλ "Emotion Pictures", οι οποίες, με την αμεσότητα και τη σκληράδα της αλήθειας τους, μάς... έβαλαν στη θέση μας, εμάς τους σώους και αβλαβείς. Λέμε τώρα...
Στο φουαγιέ, σε μια μικρή έκθεση αξιοπρόσεκτων ζωγραφικών προσπαθειών, χρώματα ΑμΕΑ και ολοφώτεινα συναισθήματα, από τον χρωστήρα τριών καλλιτέχνιδων, όπως διαπιστώνετε στις παραπάνω φωτογραφίες.

7 σχόλια:

Ιωάννα είπε...

Μπράβο στο σωματείο οι ''Ποπολάροι'' για την εκδήλωση, στις καλλιτέχνιδες για τα έργα τους και σε σας που παρεβρεθήκατε και παρουσιάσατε τα έργα στην ανάρτησή σας.
Χαίρομαι που διαπιστώνω οτι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τους ''άλλους'', τους ''διαφορετικούς''.
Καληνύχτα.

Artanis είπε...

Μπράβο τους...Πανέμορφες δουλειές...
Καλημέρα από ΝΖ...

P. Kapodistrias είπε...

@ Ιωάννα,

Όλοι είμαστε (ή πρέπει να είμαστε) δίπλα στους Ποπολάρους, όχι απλά ως πράξη υποχρέωσης, αλλά ως βίωση Αγάπης και Συναλληλίας!

Καλή σου μέρα. Εδώ με διαρκή βροχούλα, καθ' όλα χρειαζούμενη κι ευεργετική!

P. Kapodistrias είπε...

@ Αρτάνις,

Χαίρομαι που σού άρεσε η δουλειά αυτή! Σημασία έχει η εξωτερίκευση των ψυχικών σκιρτημάτων! Και σε αυτό παίρνουν Άριστα!!!

Χαιρετισμούς σε όλους εκεί στη Νέα Ζηλανδία! Να περνάτε καλά!

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Ξέρω τους "Ποπολάρους" σας απο παλιά για τις δράσεις τους, κι έχουν βραβευτεί μάλιστα το 2005 άν δεν κάνω λάθος τη χρονιά απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέσω των βραβεύσεων του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης,ως ο πιο σημαντικός εθελοντικός φορέας της χρονιάς για όλο το νησί σας.
Αξιόλογη δουλειά. Μπράβο στα παιδιά.
Το σύνθημα είναι: Τίποτα για τα ΑΜΕΑ χωρίς τα ΑΜΕΑ.
Την καλημέρα μου

Δέσποινα είπε...

Πολύ όμορφη η προσπάθεια!
Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές!

kiki είπε...

Μπράβο σε όλους και σε σένα που την παρουσίασες. Αχ...Η Ειρήνη η Ραυτοπούλου...Έχω μια αδυναμία στην Ειρήνη μου γιατί τη γνωρίζω προσωπικά! Μεγάλο ταλέντο!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails