© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Νεότερα videos από τη Συναυλία "Σπαργανωμένος ήλιος"



Ο απόηχος της έξοχης Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας "ΣΠΑΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΗΛΙΟΣ" είναι κυρίαρχος αυτές τις μέρες στη Ζάκυνθο. Ήδη -όπως γνωρίζετε οι διαδικτυακοί μας φίλοι- έχουμε ασχοληθεί διεξοδικά, δημοσιεύοντας άμεσο ρεπορτάζ με φωτογραφίες κι αρκετά ερασιτεχνικά videos λίγη μόλις ώρα μετά την πραγματοποίησή της, αλλά και τα συνοδευτικά ποιήματα του π. Παναγιώτη Καποδίστρια, που γράφτηκαν ειδικά για την εκδήλωση αυτή, ο τίτλος των οποίων "βάφτισε" την όλη διοργάνωση και άρεσε πολύ. 

Σήμερα δημοσιοποιήθηκαν στο YouTube μερικά επαγγελματικών αξιώσεων videos από τη Συναυλία, τα οποία σπεύδουμε ν' αναρτήσουμε, ώστε να έχετε και μιαν άλλη, πληρέστερη οπτικοακουστική άποψη:
















2 σχόλια:

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Πρέπει να ήταν μαγική βραδιά..

P. Kapodistrias είπε...

Επιτέλους, κάτι το ποιοτικότατο στη "μουρλόχωρα" του Χάση!

Καλημέρες!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails