© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Μια ολόκληρη σελίδα Ποίησης



Έχω ξαναγράψει ότι δεν γνωρίζω τους συντελεστές της εφημερίδας των Γρεβενών Χρονικά Δυτικής Μακεδονίας. Όμως εκείνοι με τιμούν συχνά πυκνά και υπέρ το δέον!

Αυτή τη φορά, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Ποίησης, στο φύλλο της Παρασκευής, 19ης Μαρτίου 2010, αφιέρωσαν μιαν ολόκληρη σελίδα (την 6η) σε ένα μόνον ποίημά μου και μάλιστα αδημοσίευτο, δεδομένου ότι το αλίευσαν από εδώ, τον Ίσκιο μας. Σ' εποχές που οι σελίδες των εφημερίδων αποτελούν πολύτιμο χώρο συνωστισμού και διαγκωνισμού διαφημίσεων, η δημοσίευση αυτή έχει την δική της σημασία.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Εφημερίδας για την καλότητά τους και για έναν επιπλέον λόγο: Ότι διακόσμησαν την εν λόγω σελίδα με τα χειρόγραφα δύο Κορυφαίων Ποιητών που υπεραγαπώ: Του Σολωμού και του Ελύτη! Την ευχή τους να έχουμε όλοι!!!
π. Π.Κ.

2 σχόλια:

Artanis είπε...

Συγχαρητήρια! Καλημέρα από ΝΖ...

Roni Bou Saba روني بو سابا είπε...

εντυπωσιακά όλα σ' αυτήν την δημοσίευση της εφημερίδας.
είναι μια ελπίδα ότι η καταπληκτική ποίησή σας έχει μυστικούς μαθητές!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails