© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Από τον "Ισκιο" στην "Ημέρα τση Ζάκυθος"


Στο σημερινό φύλλο της καθημερινής εφημερίδας Ημέρα τση Ζάκυθος (19.4.2010, φύλλο 3749, σ. 12) αναδημοσιεύονται σε μιαν ολόκληρη σελίδα ορισμένα στοιχεία από την αποκλειστικότητα του ΙΣΚΙΟΥ μας, δηλαδή την ιδιαίτατα επιτυχημένη διοργάνωση στο Γιοχάνεσμπουργκ (την προηγούμενη Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010) του Διεθνούς Συνεδρίου για τις ακραίες εκφράσεις των Μονοθεϊστικών Θρησκειών ως στοιχείων υπονόμευσης της κοινωνικής συνοχής.

Όπως θα θυμάστε, όσοι μάς παρακολουθείτε, το Συνέδριο κατέστη πραγματικότητα,με την αγαστή συνεργασία της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, της Έδρας Νεοελληνικών και Λατινικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Γιοχάνεσμπουργκ, υπό την εμπνευσμένη πρωτοβουλία του συμπολίτη μας π. Ιωάννη Τσαφταρίδη, ο οποίος διακονεί ως κληρικός στη Νότιο Αφρική, αλλά συνάμα τυγχάνει Συντονιστής της Δ.Σ.Ο. για τους Ορθόδοξους Βουλευτές της αφρικανικής ηπείρου. 

Σημ. Η φωτό μεγεθύνεται.

1 σχόλιο:

p. Giannis o Aggerikotis [South Africa] είπε...

Geronta mou

s΄euxaristw gia thn kalh sou ergasia na probaleis to ergo ths Diakoinobouleutikhs kai tis edw paroikias.
Εuxomai o kalos Τheos na sou dinei aploxera ta dwra ths agaphs Tou, se sena kai sthn oikogeneias sou
Elpizw kai euxomai na eisai konta mas stis ekdhlwseis toy Germiston stis 4 Iouniou.

Panta dikos sou

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails