© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

"Αναστάσεως ημέρα" στο Χονγκ Κονγκ
































Τη φετινή χρονιά στο Χονγκ Κονγκ, η Ακολουθία της Αναστάσεως και η ευφρόσυνη Αναστάσιμη θεία Λειτουργία τελέσθηκαν από τον Μητροπολίτη Χονγκ Κονγκ και Άπω Ανατολής κ. Νεκτάριο στο Ναό της Ρωμαιοκαθολικής Μοναχικής Κοινότητας των Canossian Sisters.
Η Ορθόδοξη Μητρόπολη της χώρα αυτής ζήτησε την παραχώρηση του Ρωμαιοκαθολικού Ναού για την τέλεση της Αναστάσιμης Λειτουργίας, ώστε να εξυπηρετηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ανάγκες των Ορθοδόξων πιστών.
Μετά το πέρας της Αναστάσιμης θείας Λειτουργίας παρατέθηκε αναστάσιμη εορταστική τράπεζα, στην οποία συνέφαγαν οι πρόσφυγες που προστατεύει η Ιερά Μητρόπολις και τα μέλη και οι επισκέπτες της Ορθόδοξης Κοινότητος Χονγκ Κονγκ.
Ο Εσπερινός της Αγάπης έγινε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά. Το ανωτέρω φωτορεπορτάζ είναι όχι μόνον πλούσιο, αλλά και δηλωτικό των κατανυκτικών ιερών ωρών, τις οποίες εβίωσαν οι μακρινοί μας Φίλοι!

1 σχόλιο:

H.Constantinos είπε...

Χονγκ Κονγκ! Εντυπωσιακό!

Χρόνια πολλά!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails