© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Η South Africa αναπνέει σε ρυθμούς Mundial και Zakhymi


Όλες οι φωτογραφίες της σημερινής ανάρτησης έχουν σκοπό να καταγράψουν μες από τον φωτοφακό μας πώς η Νότιος Αφρική υποδέχεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και πάλλεται ολόκληρη από αυτό. Από την πρώτη στιγμή που φθάσαμε στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ μάς υποδέχτηκε η μορφή του εθνικού συμβόλου των Νοτιοαφρικάνων, του Νέλσον Μαντέλα, σε συνδυασμό με το μεγάλο γεγονός που συμβαίνει στη χώρα τους. Διαφημίσεις παντού: Σε λεωφόρους, σε δρόμους, σε παράδρομους, σε καταστήματα, σε ξενοδοχεία, η μασκότ των αγώνων (το Zakhymi, ζακούμι) πανταχού παρούσα, οι πλανόδιοι μικροπωλητές βρήκαν -εννοείται- μια πρώτης τάξεως ευκαιρία! Με άλλα λόγια, στον ξέφρενο ρυθμό της μεγάλης ποδοσφαιρικής Γιορτής!



















3 σχόλια:

kiki είπε...

'Εχω χασει επεισόδια ή μου φαίνεται;;; καλάνα περνάς!

Artanis είπε...

ΚΙ εγώ το ΜΟυντιάλ περιμένω...Έμαθα η Βραζιλία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, φυσικά...

Δέσποινα είπε...

Όλες οι φωτογραφίες είναι εξαιρετικές αλλά θα ξεχωρίσω τον μικροπωλητή με τα νοτιοαφρικάνικα "γυαλιά" και τις σημαίες όλου του κόσμου στα χέρια του! Είναι ενδεικτική της γιορτής που περιμένουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails