© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Στην "Κρύπτη" η "Παλινδρόμηση στο χρόνο" του Διονύση Παπαδάτου


Το Κέντρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ΚΡΥΠΤΗ (Μαχαιράδο Ζακύνθου, τηλ. 2695093113) προσκαλεί όλους τούς φιλότεχνους στην Έκθεση Ζωγραφικής, Κατασκευών και Video Art του εικαστικού ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ, με τίτλο "Παλινδρόμηση στο χρόνο", η οποία -σημειωτέον- είχε πρωτοπαρουσιασθεί τον Αύγουστο του 2009 στην Πάτμο, στο πλαίσο του Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής. Θυμίζουμε ότι Ο ΙΣΚΙΟΣ ΤΟΥ ΗΣΚΙΟΥ είχε ταξιδέψει προς τούτο στην Πάτμο κι έκαμε σχετικό φωτορεπορτάζ (βλ. και τις σημερινές φωτό), που μπορείτε να ξαναδείτε εδώ.


Η εν Ζακύνθω Έκθεση θα ξαναπαρουσιασθεί φέτος στην ΚΡΥΠΤΗ και τα Εγκαίνιά της θα γίνουν την Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010, στις 8.30 το βράδυ. Μπαλάντες θα ερμηνεύσει η Μίλλυ Στίλογλου. Διάρκεια της Έκθεσης έως 31 Αυγούστου 2010. Ώρες λειτουργίας από 6.30 έως 9.30 το βράδυ ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Εμείς από εδώ ευχόμαστε στον φίλο Καλλιτέχνη κάθε δυνατή επιτυχία σε ό,τι δημιουργεί, με αδιάπτωτη υγεία και χαρά!!!

Παρακάτω πρωτοπαρουσιάζουμε, ως συνέχεια του περυσινού μας ρεπορτάζ από την Πάτμο, σε δύο βίντεος, χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη "Σπείρα", τη video art, που παρουσίασε τότε:  


1 σχόλιο:

kiki είπε...

Λειτουργεί πάλι η κρύπτη; Τέλεια!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails