© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ο Χριστός γεννήθηκε και στην Μπουζουμπούρα του Μπουρούντι / Christmas in Bujubura Burundi






























Το ανωτέρω πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το οποίο δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο η νεοσύσταστη  Επισκοπή Μπουρούντι και Ρουάντα (σημειωτέον, ιδρύθηκε στις 6.10.2009), προέρχεται από το εκκλησιαστικό Γεγονός των Χριστουγένων στην Μπουζουμπούρα του Μπουρούντι.

Εκεί, στο βάθος της αφρικανικής γης γεννιέται ο Θεός της Αγάπης και της Ελπίδας, με ορατό εκφραστή αυτής της σπουδαίας και χαροποιού πραγματικότητας τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Σάββα (κατά κόσμον Βασίλειο Χειμωνέττο), ο οποίος, άμα τη αναλήψει των πολυαπαιτητικών καθηκόντων του, κάνει όλα τα ανθρωπίνως δυνατά, ώστε μαζί με τον Χριστό, να οπτικοποιείται χειροπιαστή η Ουράνια Αγάπη, με έργα παρηγορητικά και ανακουφιστικά για τους εμπερίστατους λαούς, τούς οποίους εκλήθη να διακονήσει ως Αρχιερέας.

Το e-περιοδικό μας είναι πάντοτε στην διάθεση του Θεοφιλεστάτου κ. Σάββα για την προβολή του πολυειδούς ιεραποστολικού έργου του, ώστε και οι απανταχού κοιμώμενοι τον ύπνο του δικαίου (μάλλον του αδίκου) συνΟρθόδοξοι να ευαισθητοποιούνται!

1 σχόλιο:

Άστρια είπε...

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους στο δρόμο του Θεού!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails