© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Χρώματα και εικόνες από το Kapalı Çarşı, τη Σκεπαστή Αγορά της Κωνσταντινούπολης [β΄μέρος]


Τώρα που ήπιαμε τον τούρκικο (κατά τα δικά μας: ελληνικό) καφέ, εντός της πολυδαίδαλης Σκεπαστής Αγοράς της Κωνσταντινούπολης, συνεχίζουμε την ερευνητική βόλτα μας ανάμεσα στις προς πώλησιν πραγμάτειες. Μήπως βαρεθείτε; Ξέρω πως όχι! Ουδείς ποτέ αρνήθηκε μια τέτοια περιδιάβαση στον πολιτισμό μιας χώρας, που, ενώ βιώνει την Ανατολή, ορέγεται την Δύση!
Ας γευτούμε λοιπόν Χρώματα του Kapalı Çarşı!!!























3 σχόλια:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Καλησπέρα, Π.Κ,
Τώρα που τα ταξίδια γίνονται αναγκαστικά δυσκολότερα, ήρθαν ευφρόσυνες λαι ολοζώντανες οι εικόνες από το παζάρι. Η Πόλη είναι από τα ταξίδια που περιμένουν και η πρόγευση που πήρα νόστιμη, πολύ νόστιμη.

kiki είπε...

Αχ να ήμουνα εκεί!!!

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Περπατήσαμε εκεί που είναι τόσο εύκολο να χαθείς, και η μόνη ελπίδα να ξαναβγούμε από το ίδιο σημείο ήταν να περπατάμε ατελείωτα μόνο ίσια χωρίς να στρίψουμε πουθενά. Ψωνίσαμε βέβαια.. και κάναμε παζάρια..αφού μας μιλούσαν Ελληνικά..
Στην Κωνσταντινούπολη θέλω οπωσδήποτε να ξαναπάω , και όχι για την κλειστή αγορά.. Όχι μόνον, έπρεπε να πω!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails