© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Φωτοθήκη Τζένης Ρουσσέα

  μεγάλο αφιέρωμα 

Φωτογραφίες από το Αρχείο του Δημήτρη Κραουνάκη

Η Τζένη Ρουσσέα με τον Αλέξη Μινωτή στα καμαρίνια του θεάτρου «Πύλη» το 1985-1986


Στο έργο του Τένεσι Ουίλιαμς «Τριαντάφυλλο στο στήθος» το 1981, στο θέατρο «Μουσούρη».


 Η Τζένη στο σπίτι της το 1982, με την κόρη της Ελλη.

Η Τζένη στην «Επικίνδυνη στροφή», την τελευταία παραγωγή της στο θέατρο «Μουσούρη»  το 1983, μαζί με τον Αγγελο Αντωνόπουλο, την Αννα Φόνσου και τον Πέτρο Φυσσούν.

Η Τζένη στην οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Δεσποινίς Σορολόπ» το 1992 στο Δημοτικό θέατρο της Ζακύνθου όπου γιόρτασε τα 35 χρόνια της στο θέατρο.

 
Με την αδελφή της ζωγράφο Μαρία Ρουσέα το 1993 στο Μουσείο Ζακύνθου στην έκθεση αγιογραφίας του συζύγου της Μαρίας  Κώστα Μπάρμπα.

Η Τζένη τραγουδά με τον αγαπημένο της φίλο τον Μίμη στις «Αρέκιες»…

Η Τζένη, το 1999, στα παρασκήνια του Δημοτικού θεάτρου της Ζακύνθου μετά την παράσταση  του έργου του Γ. Ξενόπουλου «Μαριτάνα», που παρουσίασε η Κατερίνα Βασιλάκου. Μαζί τους και η Κλεώ Σκουλούδη.

Η Τζένη μετά την συναυλία του Γιώργου Κατσαρού στο Δημοτικό θέατρο Ζακύνθου το 2003. Μαζί τους η Μαρλέν Καρρέρ και η Φωτεινή Σαββατιανού.

1 σχόλιο:

panagiotisandriopoulos είπε...

Τα αφιερώματά σου στην σεμνή κι αρχοντική Τζένη Ρουσσέα, αγαπητέ μας Π.Κ., είναι θαυμάσια από πάσης πλευράς.
Οι άγνωστες φωτογραφίες και οι κατατοπιστικές πληροφορίες, μας δείχνουν τον όγκο δουλειάς της ηθοποιού, που ίσως πολλοί από μας δεν είχαμε συνειδητοποιήσει. Και κυρίως στο θέατρο!
Να την έχει ο Θεός καλά. Η αγάπη μας ας την συντροφεύει.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails