skip to main |
skip to sidebar
© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.
ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!
-
«Μὴ Παῦλος ἐσταυρώθη ὑπὲρ ὑμῶν;»
-
«Μὴ Παῦλος ἐσταυρώθη ὑπὲρ ὑμῶν; Ἢ εἰς τὸ ὄνομα Παύλου ἐβαπτίσθητε;» (Α’
Κορ. 1, 13)«Μήπως ὁ Παῦλος ἐσταυρώθηκε γιὰ σᾶς; Ἢ μήπως ἐβαπτισθήκατε εἰς
τὸ ὄνομα ...
Πριν από 4 ώρες
-
Keynote Address by Ecumenical Patriarch Bartholomew at the Meeting of the
World Council of Religions for Peace
-
*(Istanbul, July 29, 2025)*
*“Contradictions and Prerequisites of Interreligious Dialogue”*
Your Eminences,
Your Excellencies,
Mr. Secretary General,
...
Πριν από 3 ημέρες
-
-
Ταινίες πρώτης προβολής: Η επιστροφή των δεινοσαύρων και το λεωφορείο των
καταφρονεμένων
-
Μπαίνοντας στο κατακαλόκαιρο και με τον Μπραντ Πιτ να σανιδώνει στην κούρσα
των εισιτηρίων με το «F1», δίνοντας μία καλύτερη προοπτική για τον Ιούλιο,
ακ...
Πριν από 4 εβδομάδες
-
Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
(5.6.2025)
-
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), ο Μακαριώτατος
Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ως Πρόεδρος της Ιεράς
Σ...
Πριν από 1 μήνα
-
Τρεις συνεικόνες για τον Ανδρέα Κάλβο
-
[Πρωτοδημοσιεύτηκαν στο Περιοδικό *Επτανησιακά Φύλλα* 29 (2009) 418, 420
και 422,συνοδευόμενα από ποιήματα και αναφερόμενα στον Ποιητή των* Ωδών*.]
*Τώρ...
Πριν από 15 χρόνια
Μετά πολλής χαράς ανακοινώνουμε από το πολυπεριοδικό μας (το οποίο -ως γνωστόν- σέβεται και υπεραγαπά τα Εικαστικά κι εν γένει την Τέχνη), ότι το ερχόμενο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009, στις 8.30 το βράδυ, στο Ξενοδοχείο Παλατίνο στη Ζάκυνθο, «3 γυναίκες εκθέτουν…» και ως εκ τούτου... εκτίθενται με την δουλειά τους ενώπιόν μας!!!
Εξηγούμαστε: Η Ελένη Γούναρη, η Θάλεια Ξένου-Ξενάκη και η Μίκα Συμβουλίδου εκθέτουν το εικαστικό τους έργο. Απόφοιτες και οι τρεις της Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, ζουν τα καλότυχα και τα όσα λυπηρά στο νησί της Ζακύνθου, όπου κι εργάζονται στη Δευτεροθμια Εκπαίδευση και στο ΤΕΙ Ζακύνθου, συμβάλλοντας καθ' όσον τους αναλογεί στην πολιτιστική ζωή του τόπου με το δημιουργικό και αξιοπρόσεκτο έργο τους.
Έχοντας εκθέσει στην Αθήνα, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, παρά το νυκτικό αγκάθι της έλλειψης Πολιτιστικού Χώρου και Αίθουσας Τέχνης στη Ζάκυνθο, επιμένουν να δημιουργούν και να εκθέτουν και στο νησί μας, συνεισφέροντας ανοιξιάτικα στο θολό τοπίο του τόπου και του χρόνου μας.
Για τους ενδιαφερόμενους, η Έκθεση θα έχει διάρκεια από 19 Δεκεμβρίου έως και την ημέρα των Χριστουγέννων, θα λειτουργεί μάλιστα όλες τις μέρες από τις 6 έως τις 10 το βράδυ.
2 σχόλια:
Καλή επιτυχία και στις τρείς Κυρίες.
Μακάρι να βλέπαμε και την έκθεση..
Έχω μείνει σ αυτό το ξενοδοχείο, και μπορώ να φανταστώ νοερά..
Καλή σας μέρα
Καλή επιτυχία στις καλλιτέχνιδες...
Καλημέρα και καλή βδομάδα...
Δημοσίευση σχολίου