© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Μικρή Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία του Μορφωτικού Κέντρου "Αληθώς" [video-photos]


Εορτάζουμε διαδικτυακά την είσοδό μας στο Νέο Έτος, με μια μικρή Συναυλία του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς", η οποία περιλαμβάνει ψάλματα και ζακυνθινά κάλαντα, αποδιδόμενα από πέντε φίλους μουσικούς: Τον Δημήτρη Παπαδάτο και τους συνεργάτες του Θοδωρή Λειβαδά, Διονύσιο Πόθο, Δημήτριο Πέττα και Λεωνίδα Πέττα

Η 15λεπτη αυτή Συναυλία πρωτοπαρουσιάστηκε μες από τον Ναό της Παναγούλας, εδώ στο Μπανάτο Ζακύνθου, δίχως την παρουσία κοινού, εξαιτίας του Κορονοϊού, την Πρωτοχρονιά του 2021. Επειδή όμως, ένα χρόνο μετά, τίποτε δεν έχει αλλάξει, μάλλον χειρότερα έχουν γίνει όλα ως προς τον κίνδυνο εκ της Πανδημίας, θεωρήσαμε καλό να την φέρουμε στην εορταστική επικαιρότητα, χάριν των πολυπληθών τηλε-αναγνωστών / θεατών μας. 

Ακολούθως μπορείτε να την παρακολουθήσετε, καθώς επίσης χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τη μαγνητοσκόπηση της Συναυλίας! 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails