© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Νεότεροι σεισμοί σήμερα στη Ζάκυνθο, 4,9 και 4,7 ρίχτερ




Δύο μεγάλοι σεισμοί (ας τους πούμε: μετασεισμούς) συνέβησαν σήμερα, λίγο μετά τις 11 το πρωί, από το ίδιο επίκεντρο περίπου με τους προηγούμενους, νοτιοδυτικά της Ζακύνθου, οι οποίοι πάντως προξένησαν κάποια αναστάτωση και φόβο στο νησί, δεδομένου ότι οι άνθρωποι πλέον έχουν κουρασθεί από τις τόσες εκατοντάδες σεισμών, που έχουν ακολουθήσει, μετά τον ισχυρότατο σεισμό της 26ης Οκτωβρίου 2018. 

Σήμερα, μετά τους δύο σεισμούς, ισχύος 4,9 και 4,7 της κλίμακας ρίχτερ, τα σχολεία άδειασαν από μαθητές, διότι φοβούμενοι οι γονείς, έσπευσαν να πάρουν τα παιδιά τους από τα σχολεία, κυρίως στην πόλη. 

Κατά τα άλλα, η ζωή συνεχίζεται στη Ζάκυνθο την τρεμάμενη και ψιλο-ταλαίπωρη. Στο μεταξύ, οι επιστήμονες ερίζουν για τα μεγέθη, ιδιαίτερα του κεντρικού σεισμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails