© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Επικίνδυνη, λόγω σεισμοπάθειας, η διέλευση κάτω από το Ρολόι στην πλατεία Αγ. Μάρκου Ζακύνθου. Έκκληση του Δ.Σ. του Μουσείου Σολωμού για άμεση αποκατάστασή του


Μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων, σήμερα (2.11.2018) επισκέφτηκε κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών / Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών, το Δημοτικό Ρολόι, μπροστά από την είσοδο του Μουσείου. 

Η αυτοψία έδειξε ότι υπάρχει κίνδυνος για τη διέλευση κάτω από αυτό και γι' αυτό εστάλη το κάτωθι έγγραφο στο Δήμαρχο. Ελπίζουμε ότι θα αποκατασταθεί άμεσα η ζημιά από το Δήμο ή θα αφαιρεθούν οι καμπάνες για να γίνει και πάλι προσβάσιμη η είσοδος στο Μουσείο. Προσωρινά θα δεχόμαστε τους επισκέπτες από την οπίσθια θύρα του κτιρίου επί της οδού Κομούτου αρ. 7. 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Ζάκυνθος 2-11-2018
Αρ. Πρωτ.: 377

Κύριο
Παύλο Κολοκοτσά
Δήμαρχο Ζακύνθου
Δημαρχιακό Μέγαρο
Πλατεία Σολωμού 1
Ενταύθα

Σχετικά : 1) το υπ’ αρ. 098802 δελτίο ταχείας αυτοψίας (ημέτερος ΑΠ 376/2-11-2018) και
2) το υπ’ 098803 δελτίο ταχείας αυτοψίας, το οποίο διαδιβάστηκε από το Κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών προς υμάς.

Κύριε Δήμαρχε,

Δια της παρούσης θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε σήμερα (2-11-2018) κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών / Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών, στο Δημοτικό Ρολόι, έμπροσθεν της εισόδου του Μουσείου, διαπίστωσε ότι παρατηρήθηκε οριζόντια μετατόπιση της επάνω καμπάνας και κλίση της μεταλλικής κατασκευής ανάρτησής της προς το εσωτερικό του αύλειου χώρου που οδηγεί στο Μουσείο. Επίσης διαπιστώθηκαν ρηγματώσεις της θέσης στήριξης της τριγωνικής μεταλλικής κατασκευής ανάρτησης της καμπάνας επί του κωδωνοστασίου. Ως εκ τούτου γνωμάτευσε την απαγόρευση της πρόσβασης κάτω από το Δημοτικό Ρολόι επί της πλατείας Αγίου Μάρκου.

Όπως γνωρίζετε η είσοδος αυτή αποτελεί την κύρια είσοδο στο Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η απαγόρευση διέλευσης δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του.

Δια τούτο κ. Δήμαρχε, παρακαλούμε να μεριμνήσετε να αποκατασταθεί άμεσα η στήριξη του κωδωνοστασίου ή να φροντίσετε να απομακρυνθούν οι καμπάνες από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.
Με τιμή,
Δια το Διοικητικόν Συμβούλιον

Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails