© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Φωτο-πλέοντας στη νέα παραλία, που δημιούργησε ο Σεισμός, στις Μυζήθρες της Ζακύνθου


Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, κατά την διάρκεια του σεισμού της νύκτας προς 26η Οκτωβρίου 2018, ισχύος 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ο γκρεμός στην περιοχή Μυζήθρες Κερίου Ζακύνθου αποκολλήθηκε, έπεσε στο πέλαγος κι έτσι δημιουργήθηκε μια νέα παραλία, η οποία ασφαλώς θα αξιοποιηθεί από τους θερινούς περιπλέοντες εραστές του κάλλους του νησιού μας. Ούτως ή άλλως, η περιοχή αυτή αποτελεί μιαν ειδυλλιακή και μαγική λεπτομέρεια στον ζωγραφικό πίνακα της Ζακύνθου, τόπος που επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες ετησίως. 

Η σημερινή φωτοπεριήγηση οφείλεται στον φίλο ΠΕΤΡΟ ΠΑΡΑΣΧΗ, ο οποίος έπλευσε χθες στην μυστηριακή αυτή θάλασσα των Μυζηθρών και αποτύπωσε έκτακτες Ομορφιές!!!

Στο τέλος, ερανισμένες από το δαδίκτυο, μπορείτε να δείτε δυο φωτογραφίες για το πώς ήταν οι Μυζήθρες προ-σεισμικά!!!


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails