© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Παράταση έως 18/7 για την Έκθεση "Συνομιλίες" του Χρ. Μπάρλου στο "ΑΛΗΘΩΣ"

 

Η Έκθεση Εικαστικών του Χρήστου Μπάρλου "Συνομιλίες" που φιλοξενείται στη Βιβλιοθήκη της Ενορίας Μπανάτου από το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, παρατείνει την λειτουργίας της έως την Κυριακή 18.7.2021.

Υπενθυμίζεται ότι, μέσα από πέντε πορτρέτα ζακυνθινών λογοτεχνών και δεκαοχτώ γλυπτά από πέτρα και μέταλλο, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει την πορεία του εικαστικού από την γλυπτική στη ζωγραφική και την ανάγκη του για συνεχή καλλιτεχνική αναζήτηση και δημιουργία.

Ο χώρος είναι επισκέψιμος κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή από τις 8 έως τις 10 το βράδυ. Παρακαλούνται, τα άτομα και τα σωματεία που τυχόν ενδιαφέρονται να δουν από κοντά την έκθεση, να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές, ώστε να οριστεί ο χρόνος της επίσκεψης κατόπιν συνεννοήσεως, για την αποφυγή συνωστισμού, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την μη εξάπλωση της πανδημίας Covid-19.  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6937609023.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails