© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

"Σε μαύρο άσπρο φως". Αναδρομική Έκθεση – Αφιέρωμα του "Αληθώς" στη ζωγράφο ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΣΕΑ

Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου «Αληθώς», συνεχίζοντας τις καλλιτεχνικές δράσεις του για το φετινό καλοκαίρι, σας προσκαλεί στην 

Αναδρομική Έκθεση – Αφιέρωμα στη Μαρία Ρουσέα

με γενικό τίτλο 

"Σε μαύρο άσπρο φως".

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στη Βιβλιοθήκη της Ενορίας Μπανάτου, αρχίζοντας από το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, στις 21.00 και με διάρκεια έως τις 25 Αυγούστου.

Μέσα από ζωγραφικούς πίνακες, ακουαρέλες, σχέδια, εικονογραφήσεις και εκδόσεις, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει σημαντικές στιγμές του πολυποίκιλου εικαστικού έργου της σπουδαίας ζωγράφου, που αποτελεί ένα αφιέρωμα καρδιάς στην αγαπημένη της Ζάκυνθο.

Η δράση αποτελεί μέρος των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, καθώς μέσα από τα εκθέματα γίνονται αναφορές σε διάφορα ιστορικά γεγονότα και σύμβολα της χώρας μας.

Επιμέλεια Έκθεσης: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας.

Παρακαλούνται, τα άτομα και τα σωματεία που τυχόν ενδιαφέρονται να δουν από κοντά την έκθεση, να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές, ώστε να οριστεί ο χρόνος της επίσκεψης κατόπιν συνεννοήσεως, για την αποφυγή συνωστισμού, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την μη εξάπλωση της πανδημίας Covid-19. (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947963626). 

Η παρουσία των φίλων του «Αληθώς» θα είναι τιμή για το Κέντρο Λόγου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails