© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Πρόσωπα των δρόμων στη Νότιο Αφρική {2} / South Africa Faces {2}


Η φωτοθήκη διαφόρων χαρακτηριστικών προσώπων από τη Νότιο Αφρική (σήμερα μόνον από το Γιοχάνεσμπουγκ) συνεχίζεται. Μες από τις συγκεκριμένες -ενδιαφέρουσες, θεωρούμε- αποτυπώσεις μας τού Ιουνίου 2010, το ασκημένο μάτι μπορεί πολύ εύκολα να ξεδιακρίνει στοιχεία από τον πολιτισμό του τόπου, αλλά -θα λέγαμε- και πτυχές από την διαχρονία της ιστορίας και των πόνων του. Τα πρόσωπα είναι ανοιχτά βιβλία. Ας τα μελετήσουμε!

3 σχόλια:

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Είναι τα ίδια πρόσωπα που συναντά κανείς παντού στο κέντρο της Αθήνας, και στα παγκάκια όλης της γης, στραπατσαρισμένα, σαν να πέρασε από πάνω τους βίαια η ζωή και να όργωσε τον πόνο σε βαθιά αυλάκια, κι έχουν το ίδιο Βλέμμα..!

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Το κειμενάκι της ανάρτησης ["κειμενάκι" λόγω μεγέθους μόνο, να ξηγιόμαστε!] πρόλαβε το σχόλιό μου. Ρεπορτάζ από μόνες τους οι φωτογραφίες.
Καλά ταξίδια- και να τα μοιραζόμαστε:-)

H.Constantinos είπε...

Αυτά τα φωτογραφικά είναι που μου αρέσουν! Η απόλυτη πραγματικότητα!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails