© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007

Πρώτες φθινοπωρινές βόλτες

Ευτυχώς, ο καιρός -επιτέλους- δρόσισε! Μέσα σε μια μόλις εβδομάδα πέσαμε -θεαματικώ τω τρόπω- δεκαπέντε έως είκοσι βαθμούς Κελσίου κι εκείνος ο μακρόσυρτος και βάρβαρος Καύσωνας με τα όσα τραγικά μάς επιφύλαξε φέτος, πάει, μάς τέλειωσε!!!
Καιρός, λοιπόν, για βόλτες ανά τις ρίμες και τους χωματόδρομους της υπαίθρου μας, όπου ο καθένας μπορεί να εισπνεύσει ό,τι έκτακτο αποπνέει από τη Γη μας ή ό,τι σπουδαίο περιΐπταται στο περιβάλλον μας, θαυμάζοντας ξανά και ξανά την όλη Σοφία και Αρμονία!
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, εικόνες ομιλούσες κι αυτές, τραβήχτηκαν πριν από λίγο.


Τα πρώτα σύγνεφα, κάτι σαν προσκέφαλα του ήλιου που πάει να ξαποστάσει.


Κάποιες μεταθερινές αγριαγκινάρες, κουρασμένες κι αυτές, επιμένουν...

...ενώ κάποιες άλλες απ' τη φθορά τους ξεφυτρώνουν άνθη ζωής!

Κάτι έκτακτο: Μια άλλη ζωή, ενός νεογέννητου κουταβιού 15 εκατοστών περίπου, πεταμένη στα σκουπίδια... Ο Γιάννης το μάζεψε στοργικά, το πήρε μαζί μας και ήδη το ταΐζει γαλατάκι!

5 σχόλια:

Δέσποινα είπε...

Γλυκύτατο είναι το κουταβάκι! Να το φροντίζετε!

P. Kapodistrias είπε...

Είναι τόσο συγκλονισμένος ο Γιάννης μας, ώστε κάθε τέταρτο βρίσκεται έξω και το παρακολουθεί.! Τα νεότερά του; Κοιμάταιτώρα!

kiki είπε...

Γιατί το κάνουν αυτό; Τι είδους "φιλόζωοι" πετάνε σκυλιά και γατιά στα σκουπίδια; Δε θα ήταν πιο τίμιο να έχουν κάνει μια στείρωση; Βαρέθηκα αυτούς τους φιλοζωους πια! Καλύτερα να μην έχει κανείς ζωάκια! Χαίρομαι που το πήρατε υπό την προστασία σας...Είναι σε καλά χέρια!

P. Kapodistrias είπε...

Παρά την προσπάθειά μας, δυστυχώς το κουταβάκι πέθανε σήμερα το πρωί. Ο κτηνίατρος είπε, ότι σε τόση μικρή ηλικία (τριών ή τεσσάρων ημερών)τα 4 στα 5 δεν αντέχουν μακριά από τη θαλπωρή της μητέρας τους...

kiki είπε...

:-(((

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails