© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Νέα Μέλη στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός"

Ο Φιλολογικός Σύλλογος "Παρνασσός" μάς ενημερώνει για δύο σημαντικές στιγμές του, συγκεκριμένα για δύο υποδοχές μελών του, ενός Αντεπιστέλλοντος κι ενός Επιτίμου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις επόμενες ημέρες:

Α) Την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., (Αίθουσα Κ. Παλαμά), θα γίνει η υποδοχή του Δρ Φιλολογίας Paweł Krupka, Καθηγητή Νεοελληνικής Λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας και Διπλωμάτη, ως Αντεπιστέλλοντος Μέλους.

Η παρουσίαση του έργου του θα γίνει από τον λογοτέχνη - κριτικό Γεώργιο Πετρόπουλο. Ο ίδιος ο τιμώμενος θα ομιλήσει με θέμα: "Η κοινωνική αποδοχή των ποιητικών ρευμάτων στην Ελλάδα".

Ευκαιρίας δοθείσης, μπορείτε ν' αναγνώσετε μια μελέτη του Paweł Krupka, με θέμα "Τα Ελληνικά Γράμματα στην Πολωνία", κάνοντας κλικ εδώ.

Β) Την Παρασκευή, 5 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., θα γίνει η υποδοχή του κ. Antonio Fusco του Πανεπιστημίου Cassino, ως Επιτίμου Μέλους του "Παρνασσού".

Το έργο του τιμώμενου θα παρουσιάσει στο κοινό η Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης Αναστασία-Βαλεντίνη Ρήγα. Τέλος ο τιμώμενος θα αναπτύξει το θέμα: "Αντιγόνη, Ιφιγένεια και Βάκχαι. Ψυχολογική ανάλυση των χαρακτήρων". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails