© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ο Καθηγητής Παναγιώτης Γιαννόπουλος Αντεπιστέλλον Μέλος του Φ. Σ. "Παρνασσός"

Ο ιστορικός Φιλολογικός Σύλλογος ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ μάς ενημερώνει με σχετική πρόσκλησή του ότι την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 7 μ.μ. στην Αίθουσα Κωστή Παλαμά του Συλλόγου θα γίνει η επίσημη υποδοχή του Ομότιμου Καθηγητή της Βυζαντινής Ιστορίας του Πανεπιστημίου της Louvain κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλου ως Αντεπιστέλλοντος Μέλους του Συλλόγου.

Μετά από την εισήγηση του Αντιπροέδρου του Συλλόγου, Ομότιμου Καθηγητή Παναγιώτη Νικολόπουλου, το έργο του τιμώμενου θα παρουσιάσει ο Δρ Γεώργιος Μποροβίλος, μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Παρνασσού.

Τέλος, ο Τιμώμενος θα παρουσιάσει το θέμα: "Παρατηρήσεις στην εναρκτήρια φάση του εικονομαχικού κινήματος".

Συγχαίρουμε τον ελλογιμότατο Κύριο Καθηγητή, αλλά και τους φίλτατους παράγοντες του δραστήριου Συλλόγου, ευελπιστούμε μάλιστα ο ΙΣΚΙΟΣ μας να παρασταθεί στη βραδιά!

1 σχόλιο:

Roni Bou Saba روني بو سابا είπε...

αν καταφέρω θα πάω να σας εκπροσωπήσω όχι βέβαια όπως άλλοι στο Αιγαίο, αλλά..

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails