© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Στο κολαστήριο του Dachau (β΄ μέρος) / Dachau concentration camp




Τώρα βρισκόμαστε στα παραπήγματα των Κρατουμένων του Νταχάου ή τουλάχιστον σε ένα από αυτά, το οποίο σώζεται για λόγους μνήμης και μουσειακούς.
Θεωρώ ότι τα λόγια είναι όχι απλώς αδύναμα, αλλά εντελώς αφοπλισμένα, ενώπιον του Εγκλήματος, που συντελέστηκε εδώ... Γι' αυτό προσπαθώ ν' αποτυπώσω εν πλήρει σιωπή, οργή και κατανύξει όσα περισσότερα μπορώ, είτε σε φωτογραφίες, είτε σε βιντεάκια: Τα ομαδικά κρεβάτια (ας τα πούμε έτσι...), τα είδη υγιεινής (τι τραγικότης...), την περιρρέουσα θλίψη, καθώς ο γερμανικός ήλιος έχει ήδη βγάλει επάνω μας (παράδοξο κι αυτό!) όλη του την πυρά.




























Τα χειρότερα έπονται...

1 σχόλιο:

ΙΩΑΝΝΑ ΣΚΟΥΛΟΓΕΝΗ (μέσω Facebook) είπε...

ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ..............................................HOMO HOMINI LUPUS....................................

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails