© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

«Ήχοι Δικαιοσύνης». Χριστουγεννιάτικη Συναυλία


Υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου, οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος, σε συνεργασία με πλήθος καλλιτεχνών, οργανώνουν και φέτος μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου και ώρα 8, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου των Ξένων της πόλης μας.

Το πολυφωνικό μέρος και την ορχήστρα, στελεχώνουν οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος υπό την διεύθυνση του Παναγιώτη Μαρίνου. Συμμετέχει η παιδική χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζακύνθου υπό την διεύθυνση του Μιχάλη Τσαούση.

Σολίστ:
Λένα Σουρμελή – Σοπράνο
Στέλλα Μικρούλη – Σοπράνο
Αλέξανδρος Αμανατίδης – Τενόρος
Γιάννης Γιατράς - Τενόρος
Ανδριάνα Λυκούρεση – Σοπράνο

Κείμενα: Διονύσης Φλεμοτόμος

Αφήγηση: Κώστας Συνετός, Διονυσία Ξένου

Τα μουσικά έργα είναι των: Α. Vivaldi, Βach, Joan Krueger, Adolph Adam, Λατινικοί Yμνοι, Κάλαντα της Μεσογείου, Χριστουγεννιάτικοι Ζακυνθινοί Εκκλησιαστικοί ύμνοι Αγνώστων, Κατσάκου και των σύγχρονων Παναγιώτη Μαρίνου και Μιχάλη Τσαούση.

Τα χορωδιακά μέρη θα αποδώσουν οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος και η παιδική χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου, ενώ τα μουσικά μέρη θα πλαισιώσει 16μελής ορχήστρα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

1 σχόλιο:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Πάντα τέτοια, ανατασιακά.
Καλές γιορτές σε όλους.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails