© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Θέα στον Ινδικό Ωκεανό της Beira














Οι σημερινές φωτογραφίες αποτυπώθηκαν την περασμένη Κυριακή σε μιαν ακτή της πόλης Beira της όμορφης Μοζαμβίκης από την κ. Helen Karagiannis-Tselentis. Την ευχαριστούμε για την καλή ευκαιρία, που μάς παρέχει, ώστε να μεταλάβουμε κι εμείς των αισθήσεων, που καταπλέουν στην αφρικανική αυτή χώρα από τον αχανέστατο Ινδικό Ωκεανό, ο οποίος την λούζει αενάως!!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λήψεις πραγματοποιήθηκαν, με την ευκαιρία του ταξιδιού που πραγματοποίησε ο αγαπητός μας Ζακύνθιος Επίσκοπος Μοζαμβίκης Ιωάννης, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στην πόλη αυτή. Δείτε σχετικά στο Νυχθημερόν, τις εξής δημοσιεύσεις μας: α) Ψυχοσάββατο στο Cemitério Santa Isabel της πόλης Beira στη Μοζαμβίκη, β) "Πάντα χορηγεί το Πενύμα το Άγιον" και στην Beira της Μοζαμβίκης και γ 20 νέες φωτογραφίες από την εορτή της Πεντηκοστής στην Beira.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails