© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Άλλος για Λορέντζο Μαρκές; [Lourenço Marques, 2]














Είναι το δεύτερο (κονσερβοποιημένο) μέρος της εικονικής βόλτας μας στο κέντρο της μοζαμβικανής πρωτεύουσας, με φωτογραφίες του περασμένου Φεβρουαρίου, ενώ -όπως λέγαμε χθες- μέσω Ντουμπάι και Γιοχάνεσμπουγκ ταξιδεύω ολοένα προς τα εκεί. Συν Θεώ και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φθάσω στο Maputo σήμερα το απομεσήμερο! 

Τι πρόκειται να κάνω εκεί; Θα υπηρετήσω, με τις δειλές δυνατότητές μου, ως Εφημέριος την εκεί Επισκοπή επί ένα μήνα περίπου, δεδομένου ότι ο φίλτατος και σεβαστός μου Ελληνορθόδοξος Επίσκοπος Μοζαμβίκης κ. Ιωάννης, ο Ζακύνθιος, πρέπει να απουσιάσει εκτός της χώρας γι' αυτό το χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει ακόμη ένας τουλάχιστον ιερέας, ώστε να μείνει στην θέση του. Εκεί, κατά το τελευταίο έτος, συντελείται αναστατικό έργο πράγματι και δεν πρέπει να κλείνει η Επισκοπή, απουσιάζοντος του Επισκόπου και μόνου μέχρι τώρα λειτουργού. Με την πρόταση του κ. Ιωάννη και την ευχή του Πνευματικού Πατέρα των Ορθοδόξων Αφρικανών, τού Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου Β΄, κατέρχομαι ήδη τον χάρτη της Γης! Ο Θεός βοηθός!!! 

Ελπίζω να κατορθώσω να τα λέμε από Maputo, διαδικτύου λειτουργούντος και σχετικών ταχυτήτων υπαρχουσών! Χαιρετώ Σας!!!
π. Π. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails