© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Για την αναγκαιότητα των Μεταμοσχεύσεων η 9η δράση του "Αληθώς"


Το ΑΛΗΘΩΣ, το Κέντρο Λόγου της Ενορίας Μπανάτου, εδώ στη Ζάκυνθο, συνεχίζοντας τις μορφωτικές δράσεις του, διοργανώνει σύναξη ευαισθητοποίησης για την αναγκαιότητα των Μεταμοσχεύσεων. 

Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 27 Μαΐου 2012, ώρα 8.30 το βράδυ, στον ναό της Παναγούλας Μπανάτου και θα περιλαμβάνει:
α) Διάλεξη από τον γιατρό – ερευνητή του Πανεπιστημίου Harvard κ. ΝΙΚΟ ΣΚΑΡΤΣΗ, με θέμα: «Μεταμοσχεύσεις: Επιτεύγματα και μελλοντικές προκλήσεις».
β) Ομιλία – παρουσίαση από τους γιατρούς νεφρολόγους τού Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου «Ο Άγιος Διονύσιος» κ.κ. ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ και ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΛΟΦΩΝΟ, με θέμα: «Η νεφρολογική υποστήριξη στη Ζάκυνθο».
Οι ομιλίες θα συνοδευτούν από προβολή εποπτικού υλικού, ενώ, αμέσως μετά, θα υπάρξει δυνατότητα συζήτησης.
Η βραδιά θα κλείσει με άσματα, που θα αποδώσει η Χορωδία του Πρωτοψάλτη Μπανάτου κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΔΗΛΑ.

Η παρουσία Σας θα προσδώσει μεγάλη χαρά στους συντελεστές του ΑΛΗΘΩΣ, οι οποίοι μάλιστα Σάς ευχαριστούν εκ των προτέρων!

Από το ΑΛΗΘΩΣ, εξάλλου, ανακοινώνεται ότι, ενόψει της ολοκλήρωσης των Συνάξεών του για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2011-12, πρόκειται να εκδοθούν και επιδοθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης των δραστηριοτήτων τού Κέντρου σε όσους και όσες τις παρακολούθησαν είτε ανελλιπώς, είτε ως επί το πλείστον

Προς τούτο, θα γίνουν δεκτές σχετικές αιτήσεις των ενδιαφερομένων, στις οποίες θα αναγράφεται το ακριβές ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση και το τηλέφωνό τους. Ως αιτήσεις θα εκληφθούν τα e-mails με τα ανωτέρω στοιχεία, τα οποία θα ληφθούν έως την 27η Μαΐου 2012, στο: nyxthimeron@gmail.com. Εφιστάται η προσοχή των φίλων μας στο ότι δεν θεωρείται αυτονόητη η επίδοση των βεβαιώσεων αυτών προς τον καθένα, αλλά προϋποτίθεται οπωσδήποτε η αίτηση για την έκδοσή τους, έστω και προφορική για τους ευρισκόμενους στο εγγύς περιβάλλον τού "Αληθώς".

Εννοείται ότι οι εν λόγω Πιστοποιήσεις -στις οποίες θα αναγράφονται αναλυτικά η ημερομηνία, οι ομιλητές και η θεματολογία των Διαλέξεων του έτους- μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails