© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η επανέκδοση του μνημειώδους έργου του Λεωνίδα Χ. Ζώη «Λεξικόν Ιστορικόν και Λαογραφικόν Ζακύνθου»Από το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και την Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία  ΤΡΙΜΟΡΦΟ κυκλοφορεί το μνημειώδες έργο του Λεωνίδα Χ. Ζώη: «Λεξικόν Ιστορικόν και Λαογραφικόν Ζακύνθου», τόμος Α΄: Ιστορικόν - Βιογραφικόν και τόμος Β΄: Λαογραφικόν, Ζάκυνθος 2011.
Σαράντα οκτώ χρόνια μετά την πρώτη εξαντλημένη του έκδοση (1963), οι εκδότες παραδίδουν στο αναγνωστικό κοινό, ένα αντίδοτο λήθης, προσφέροντας στη ζακυνθινή γραμματολογία, το φάρμακο για πολλά από τα δεινά που μας καταδυναστεύουν, πιστεύοντας ότι «ο χρόνος της μνήμης μας είναι ο χρόνος της ύπαρξής μας».
          Το βιβλίο διατίθεται στο Μουσείο και σε όλα τα βιβλιοπωλεία του νησιού. Τιμή πώλησης 48€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails