© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Θύελλα πάνω από το Μαπούτο / Tempestade sobre Maputo



Ασφαλώς γνωρίζετε ήδη όλοι οι αναγνώστες μας ότι κατά τον περασμένο Ιανουάριο και Φεβρουάριο βρέθηκα στην πρωτεύουσα της Μοζαμβίκης, το Μαπούτο, εξυπηρετώντας λειτουργικά την Ορθόδοξη Κοινότητα.

Το απόγευμα του Σαββάτου, 11 Φεβρουαρίου 2012, ταξίδευα οδικώς από Νότιο Αφρική προς Μαπούτο. Εκεί βρέθηκα στο μάτι μιας (φοβερής για μένα) θύελλας, για την οποία παρουσίασα σχετική δημοσίευση και μπορείτε να ξαναδιαβάσετε εδώ

Επανέρχομαι τώρα, επειδή στο Youtube ανακάλυψα την δράση της Θύελλας αυτής, καταγεγραμμένη σ' ένα σύντομο βίντεο, αφ' υψηλού, προφανώς από κάποιον ουρανοξύστη του κέντρου του Μαπούτο. Πρόκειται για το α΄ βίντεο αυτής εδώ της ανάρτησης. Θα δείτε πώς κατ' αρχήν είναι όλα ήρεμα και πώς αναπτύσσεται! Εικόνες, που πρέπει να παρακολουθήσετε! 

Επανέρχομαι λοιπόν στο φωτογραφικό αρχείο μου από το ταξίδι εκείνο και Σάς μεταφέρω πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από το κέντρο της εν λόγω Θύελλας! Παρά την ανησυχία μου (την οποία σάς ομολογώ, διότι δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο και τόσο έντονο), πασχίζω μες από το αυτοκίνητο ν' αποτυπώσω την ένταση του φυσικού φαινομένου! 

Αφού δείτε το α΄ βίντεο, δείτε και τις ημέτερες αποτυπώσεις!!!

π. Π. Καποδίστριας








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails