© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Η γιορτή των "Ποπολάρων" για τη Νέα Χρονιά 2013
Την προηγούμενη Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013, στο καφε-εστιατόριο "Κόκκινος Βράχος", το εύρωστο και πανταχού παρόν Σωματείο "Ποπολάροι" των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες τού νησιού μας είχαν την εορταστική συγκέντρωσή τους για το Νέο Έτος. 

Σε αυτήν, την τοπική Εκκλησία εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος τής Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου Πρωτοπρεσβύτερος τού Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας, ο οποίος ευχήθηκε από καρδιάς σε όλους, στους παριστάμενους Άρχοντες και στα μέλη τού Σωματείου, κατά το 2013 να έχουν καλές υπομονές, δεδομένου ότι τα προβλήματα φαίνονται, όχι μόνον δυσθεώρητα, αλλά και είναι δυσεπίλυτα! 

Δίπλα του ήταν ο δραστήριος και πάντα μειλίχιος Πρόεδρος τού Σωματείου κ. Γιάννης Γρέκας, ενώ οι "Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος" απέδιδαν χαρακτηριστικά άσματα και κυρίως πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα τού νησιού μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails