© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

"Η Βιέννη των Ελλήνων και του Ιωάννη Καποδίστρια"

Η Εταιρεία Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια, συνεχίζοντας το επιστημονικό έργο της, οργανώνει, σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την κ. Βασιλική Σειρηνίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και θέμα την Ελληνική Παροικία της Βιέννης του 19ου αιώνα και την παρουσία του Ιωάννη Καποδίστρια εκεί.

Την Εκδήλωση θα χαιρετίσει η Πρέσβειρα τής Αυστρίας στην Αθήνα κ. Melitta Schubert. Συμμετέχει το Αθηναϊκό Χορωδιακό Σύνολο "Αthens Choir Ensemble", με Μαέστρο τον Δημήτρη Καραβέλη.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013, ώρα 7:00 μ.μ., στο Κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών - Αμφιθέατρο Ιωάννης Δρακόπουλος, Πανεπιστημίου 30.

1 σχόλιο:

Μαρία Σ είπε...

Καλημέρα
Έχετε ψάξει το γενεαλογικό σας δένδρο?
Τα γονίδια δείχνουν πάντως κάτι πολύ σημαντικό.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails