© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Στην έκθεση ζωγραφικής τού Παναγιώτη Τέτση στα Τρίκαλα

Παρουσιάζει ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας


Για ένα μόνο βράδυ, την προηγούμενη εβδομάδα, βρέθηκα στα βροχερά -αλλιώς ωραία!- Τρίκαλα! Μια βόλτα στην ψιχαλιζόμενη πόλη είναι ό,τι πρέπει, μια και την επομένη, πολύ νωρίς, θα αναχωρούσαμε! 

Πέφτω μπροστά σ' ένα όμορφο νεοκλασικό, την Στέγη Τέχνης και Πολιτισμού τού Ιδρύματος Λεωνίδα Κ. Μακρή. Μια μεγάλη αφίσα πληροφορεί τούς διερχόμενους ότι εκεί φιλοξενείται από τις 16 Νοεμβρίου 2012 έως τις 29 Μαρτίου 2013 έκθεση έργων ζωγραφικής τού διάσημου καλλιτέχνη και ακαδημαϊκού Παναγιώτη Τέτση. Κατανοείτε, πιστεύω, τη χαρά μου! 


Επιθυμώ να Σάς κάνω κοινωνούς τής συγκίνησης, που αποκόμισα από την συνάντηση με τον χρωστήρα τού σπουδαίου Νεοέλληνα Καλλιτέχνη! Έργα μικρομεγέθη αλλά και πολύ μεγάλων διαστάσεων εισάγουν τον θεατή στην Ελλάδα τροφό μας, από την οποία βυζαίνουμε φως και χρώματα, ώστε να ισχύουμε, παρά τα κάθε λογής χτυπήματα


Ελάτε μαζί μου, για μιαν εικονική περιδιάβαση! 




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails