© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

"Τον νυμφώνα σου βλέπω..." στο Κέντρο Λόγου "Αληθώς" (Μ. Δευτέρα, 29.4.2013)Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου Ενορίας Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ» αφιερώνει τις νότες και τον λόγο της προσεχούς 9ης εφετινής σύναξής του στην Χαρμολύπη της Μεγάλης Εβδομάδας.

Η εκδήλωση, με γενικό τίτλο "Τον νυμφώνα σου βλέπω...", θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013, ώρα 9 το βράδυ, στον ναό της Παναγούλας Μπανάτου Ζακύνθου και θα περιλαμβάνει:

α) Εισαγωγική ομιλία του Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτη Καποδίστρια, με τίτλο «Προσβάσεις στο Μυστήριο των Αγίων Παθών».

β) Μεγάλη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας «Άγιος Κήρυκος», με μουσικά ακούσματα της Μεγάλης Εβδομάδας, από το κλασικό και ζακυνθινό ρεπερτόριο. Θα διευθύνει η Αρχιμουσικός Κατερίνα Γιακουμέλου.

Η παρουσία των φίλων του «Αληθώς» θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους συντελεστές του Μορφωτικού Κέντρου.


[Σημείωση: Την αφίσα δημιούργησε ο Ιωάννης-Πορφύριος Καποδίστριας]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails