© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Η φωνή της ΕΡΑ Ζακύνθου ακούγεται και παρηγορεί!

 Απόψε στο κτίριο της ΕΡΑ Ζακύνθου 
  Φωτό: Του Απεσταλμένου μας  


Κι ενώ το σήμα της κεντρικής ΕΡΤ έχει απόψε σβήσει εντελώς από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς δέκτες της νοτιοδυτικής Ελλάδας, η φωνή της ΕΡΑ Ζακύνθου ακούγεται ακόμη στεντόρεια, ανθεκτική με μουσικές και παιδικές φωνούλες, αγωνιστική και ελπιδοφόρα, παρηγορώντας την ευρύτερη περιοχή μας!

Ευχόμαστε σε όλους τους αγωνιστές της ΕΡΤ αίσιο τέλος στην σύνολη προσπάθειά τους κατά του Μαύρου της ζωής τους / ζωής μας! 

Θυμίζουμε ότι εδώ, στον ΙΣΚΙΟ μας, αναμεταδίδουμε την ΕΡΤ νυχθημερόν, μ' ένα κλικ εδώ! Αυτή τη στιγμή, που γράφονται τούτες οι γραμμές, μεταδίδεται από την αυλή του κτιρίου της ΕΡΤ (στην Αγία Παρασκευή) ολόκληρο το "Άξιον Εστί" των Ελύτη - Θεοδωράκη και με κορυφαίο τον Βασίλη Λέκκα. Αξίζει έστω και τώρα να δείτε το σπουδαίο αυτό μουσικό έργο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails